• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assassins

Status
    Not open for further replies.

SupremeAnto

User
    Player
    * Nick-ul tău: SupremeAnto

* Propunere:  sa se adauge kit supreme pentru ca multi intreaba daca vip supreme elite god au kit uri iar pe supreme stiu ca restul secțiunilor au kit supreme

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine presupun nu s ar oprii majoritatea donatoriilor la vip 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : restul sectiuniilor o au 

* Subserver: Assassins 

* Alte precizări nu am

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Cred ca ar fi o idee buna sa incurajam donatiile pe server. Un kit in plus nu ar strica, ci din contra ar dezvolta sectiunea. Eu iti voi da :pro: .

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Consider ca ideea ta este buna deoarece asa , cum s-a mentionat si mai sus am incuraja donatiile. Daca pe alte sectiune exista kit supreme , nu cred ca ar strica sa fie si aici.

:pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna!

Nu vad de ce pe aceasta sectiune nu ar exista asa ceva, ar face gradul mai util, de la mine :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Consider ca este o idee buna sa sustinem donatorii si donatiile acestora pe server, si ar face gradul cumparat mult mai util.

:pro:

Status
    Not open for further replies.