• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bed Wars

Status
    Not open for further replies.

Apocalypse53

User
    Player
     Nick-ul tău: Apocalypse532

* Propunere:Quests

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar motiva mai mult playerii de pe server

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii vor fii mai multi si vor sta mai mult timp si va fii destul de utila

* Subsever:Bedwars

* Alte precizări: Questurile vor fi de 3 nivele:Mici,Medii si Mari.         Mici-10 tokene        Medii:50 de tokene      Mari:100 de tokene

Stiu ca este o idee cam ciudata pentru bedwars dar chiar sunt curios daca sunteti de acord 😄

Boog

User
    Player
    Bună!

Îmi place ideea ta, ar aduce mai mulți jucători pe secțiune, iar o să fie distractiv.

:pro:

EduardINFIN

User
    Player
    Salut! 

Îmi place propunerea ta, și de asemenea cred ca acest lucru va aduce mai mulți jucători și va face jocul un pic mai interesant în funcție de questuri, plus acestea vor fi o metoda mai ușoară de a strânge token-uri asa ca de la mine ai  :pro:  Succes! 

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut,

Nu inteleg rostul quest-urilor pe sectiune, te joci de distractie si pentru a devenii mai bun, nu te joci pentru premii

:contra:

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Imi place propunerea ta. Daca am adauga Quest-uri cred ca va aduce mai multi jucatori si va face jocul mai interesant.

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Am citit propunerea ta, si pot sa iti zic ca mi-a starnit curiozitatea. Un sistem de Quest pe un Minigame este ceva nou din punctul meu de vedere. Ar fi mult mai interesant sa ai questuri de facut, cred ca ar aduce mai multi jucatori si ar face totul mai distractiv, In plus, ar face jucul mult mai distractiv si te-ar face sa te implici mai mult in meci, nu sa campezi sau asa mai departe stiind ca trebuie sa faci 10 killuri sa zicem. 

Imi place ideea ta, ai :pro: de la mine. Bafta!

_ImEdward

User
    Player
    Salut!
    Imi place ideea ta, ar aduce mai multi jucatori pe sectiune si va face jocul mai interesant.
    Prin urmare, de la mine ai :pro: .

Coming4YOU

User
    Player
    Salut!

Ideea ta nu e rea

Ar aduce mai multi playeri si ar face jocul mult mai distractiv

De la mine ai  :pro:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Ideea ta este una foarte buna pentru sectiunea BedWars! Consider ca propunerea ta va ajuta mult si bedwars ul va fi mult mai frumos si atragator fata de acum.De la mine ai :pro: .

Last edited by a moderator:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,adăugarea unor questuri ar face jocul mai distractiv și ar mai aduce playerii pr sectiune.Votul meu este :pro: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

DavidFNaF

User
    Player
    Ar fi mult mai distractiv cu questuri.

:pro: .

ImmortalLove

User
    Player
    Salut,

Nu inteleg rostul quest-urilor pe sectiune, te joci de distractie si pentru a devenii mai bun, nu te joci pentru premii

:contra:
    Acel ''bun'' despre care vorbești tu unde o sa il folosească playerii inafara de quests? ''te joci de distracție și pentru a deveni mai BUN'' avel bun ar însemna să îl folosești la ceva nu? Și la ce sa il folosești decat quests din care poți face și tokens? 

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Cred ca acest lucru va aduce mai mulți jucători și va face jocul umpic mai interesant
    :pro:  Bafta!

GabrielNek00

User
    Player
    Buna!

Imi place ideea ta dar dupa cum a fost citat mai sus te joci bedwars sa te distrezi si nu sa primesti premii.

Din pacate de la mine ai :contra: .

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Acest lucru va aduce mai multi jucatori si va face bedwars-ul mai interesant, :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Chiar imi place propunerea ta deoarece ar fi ceva unic si cred ca ar face bedwars-ul mult mai interesant,

:pro: .

Status
    Not open for further replies.