• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars global

Status
    Not open for further replies.

DiaxoI

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău: Diaxol

* Propunere: Sa se dea ban 1-2 ore pentru campul din baza doar cu arcul, gen sa tragi asa ca disperatul in ceilalti sa nu se poate apropia  la baza ta. Si la motiv sa se puna "Bow Camp"

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In extrem de bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru a nu mai pierde oameni doar din cauza oameniilor care fac spam cu arcul

* Subserver: BW Global

* Alte precizări:  Si daca se poate sa se adauge dinnou iron golemul

19214

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord cu ban ul, pentru un motiv atat de banal, nu cred ca staff ul va fii de acord sa sanctioneze playerii pt ca au un playstyle mai defensiv.

Camp ul cu arcul ii poate ajuta pe jucatorii noi sa aiba o sansa contra celor mai priceputi. 

De la mine ai un :contra: .

(Legat de iron golem, sunt de acord cu tine.)

JeyDaN739

User
    Player
    Salut, aceasta propunere nu este una buna  deoarece, daca playerii nu vor sa se bata  asta inseamna ca trebuie sa fie banati? nu , nu trebuie. Nu poti obliga un player sa se bata sau sa nu stea in baza/ sa isi apere baza, doar ca pe tine te enerveaza. Josnic! :contra:

YourY_FTW

User
    Player
    Salut! Fiecare jucator are dreptul de a-si alege modul in care vrea sa se joace,fie defensiv,fie ofensiv,sau unii nu stiu sa faca PVP,iar stafful nu il poate bana pentru acest lucru. 

Fiind spuse cele de mai sus de la mine ai :contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Jucatorii au metodele lor de a putea supravietui,ei trag cu arcul ca sa traiasca, nu?
    Spun :contra: , exista si alte metode sa eviti jucatorii care fac "Bow Spam", cum ar fi sa folosesti perla.

LegendaryPvP

User
    Player
    Sunt unii care au un mod de joc mai defensiv si se descurca mai bine cu arcul. Pe bedwars poti merge cu perla pe ei. Consider ca este un motiv banal de ban. 

De la mine ai :contra:

Succes

Hmnk

User
    Player
    Este o idee buna dar nu ban maxim kick

:pro:

Fadded.

User
    Player
    O idee buna, dar sanctiunea sa fie kick.

:pro:  

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu-mi place ideea ta, deoarece si eu in anumite arene vreau de exemplu sa-mi protejez generatorul de diamant care are drum direct spre baza mea, si spamez arcul pentru ca adversarul meu sa nu vina. Daca eu as face asta as lua ban, ceea ce nu este ok, deoarece dupa ce el pleaca, eu ma duc pe el sa il atac. Asta este tactica mea, nu poti bana pentru asa ceva.

De la mine ai :contra: .

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Fiecare jucator are felul lui de a juca bedwars.Daca ramaneti doar voi 2,te poti duce la el cu perla.

Votul meu pentru tine este un  :contra:

Theuztu165

User
    Player
    Salut

Nu mi se pare o idee buna, pana la urma de asta ai acces la arc sa ti-l cumperi in joc, pentru a tine adversarul la distanta

:contra:

Nodusse

User
    Player
    Salut!

Nu mi se pare o idee bună, deoarece fiecare jucător are modul lui de a se juca si atât timp cât item ul exista pe shop, de ce sa nu fie folosită. :contra:

Boog

User
    Player
    Buna!

Nu mi se pare o idee asa de buna, deoarece fiecare player are acces la arc, si daca ar fi sa o luam asa, aproape toti am lua ban pentru asta, mi se pare o idee neinspirata.

DanielUs07

User
    Player
    Salut!

Nu consider ca trebuie banati acesti jucatori deoarece daca ramai 1v1 cu el poti sa faci rost de o perla si de o potiune de invizibilitate si poti sa il omori foarte usor.

cercelata124

User
    Player
    Stiu,este foarte enervant dar ce ai mai face cu arcul?

Exista multe strategii sa te ocupii de cei cu arcul.Spre exemplu cumperi ender pearl sau potiune de invizibilitate.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:contra: Deoarece arcul este pus pe shop, ca sa joci si cu el. Plus de asta, ar fi prea multe banuri, sau, sanctiunea maxima sa fie kick.

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,dupa parerea mea nu ar trebui sa se dea ban pentru asta deoarece fiecare joaca cu ce arma vrea,doar de asta a fost pus si arcul pe shop,cat despre golem,mi-ar place sa se readauge,ar da o mana de ajutor.Imi pare rau,votul meu pentru tine este :contra: ,mult succes!

DavidFNaF

User
    Player
    Nu cred ca e nevoie sa se dea ban pentru asa ceva

Status
    Not open for further replies.