• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

sveps

User
    Player
    Nick-ul tău: rebecaaaa
    Propunere: Propun ca donatori sa nu mai trebuiasca sa astepte 30 secunde pentru a scrie din nou pe shout.
    Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Poate fi un motiv pentru persoanele care se joaca in general bedwars sa isi cumpere grad.
    De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ca si jucator de bedwars, nu vad foarte multe avantaje ca si donator pe minigameul bedwars si cred ca ar fi placut ca donatorii sa aibe ceva in plus fata de cei care nu doneaza
    Subserver: Bedwars
    Alte precizări: -

Kaneshiro_

n-am incredere in nimeni, trecutu' și-a lasat pata
    Player
    Consider că 'shout ul ar începe să fie abuziv folosit prin aceasta implementare, eu sunt contra.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Nick-ul tău: rebecaaaa
    Propunere: Propun ca donatori sa nu mai trebuiasca sa astepte 30 secunde pentru a scrie din nou pe shout.
    Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Poate fi un motiv pentru persoanele care se joaca in general bedwars sa isi cumpere grad.
    De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ca si jucator de bedwars, nu vad foarte multe avantaje ca si donator pe minigameul bedwars si cred ca ar fi placut ca donatorii sa aibe ceva in plus fata de cei care nu doneaza
    Subserver: Bedwars
    Alte precizări: -
    Cred ca putem scoate cooldownul de tot pentru Immortal si il putem reduce la 5 secunde pentru restul gradelor.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Buna idee. Nu afecteaza gameplay-ul deloc si cine nu doreste sa vada mesajele doar le ignora sau micsoreaza chat-ulndin setari!
    Pro

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut,

Propunerea ta a fost acceptata si va fi implementata la urmatorul update.

Status
    Not open for further replies.