• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    Dude, dupa de am fost omorat de un hacker cum o sa mai am posibilitatea ca sa-l fimez daca sunt scos din meci?    :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca ar fi o propunere buna, deoarece, poate vrei sa te uiti la un prieten cum joaca, sau nu ai ce face si nu prea vrei sa intri intr-un meci nou. Uitandu-te dupa meci, poti cum s-a zis si mai sus sa filmezi mult mai usor un posibil hacker. De asmenea, stand spactate, poti invata tactici noi, poti sa vezi cum unii jucatori isi fac drumul si multe altele ce te pot ajuta sa evoluezi.

:contra:

Flix

User
    Player
    Salut, propunerea ta este una destul de utila pe solo dar cum a fost precizat mai sus, daca este cineva cu hack nu ai cum sa filmezi pentru a-l raporta. :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Nu este o propunere buna. Se rateaza instantaneu sansa de a filma un posibil hacker. Deci prin urmare ideea ta este inutila.

:contra:

Status
    Not open for further replies.