• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

sh0t

User
    Player
    * Nick-ul tău: sh0t_

* Propunere: Propun ca minigame-ul bedwars sa aibe un sistem de ranking (ca pe hypixel de exemplu)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Aceasta propunere va avea un impact mare mai ales la cheateri(hackeri) , deoarece ei primesc ban si creeaza conturi noi si vor avea rank-uri mici si nu vor afecta gameplay-ul jucatorilor zilnici.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Va fii o propunere utila deoarece nu vei mai fii dat cu randomi mai buni / mai rai ca tine , si oarecum vei avea o competitie deoarece vei fii in matchmaking cu jucatori apropriati rank-ului tau!

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări:  Daca considerati propunerea mea o propunere utila , nu uitati sa dati mi sustineti propunerea! Multumesc <3!

AdyMN

User
    Player
    Salut

Ideea ta este foarte bună, pt că cred că fiecare player aș vrea să își afle statisticile sale 

:pro:

sh0t

User
    Player
    În a ne încerca să ne îmbunătățim prin a deveni o miarlă şi a face pas cu pas PENTRU A COPIA TOT nu nu stafu are planat deja totu daca voia sa cumpere hypixel copia tot pana acuma : contra 

Scoby dobi doooooooooooooooooooooooo

Nu copiem nimic , toate serverele de bedwars au asa ceva , si e ceva foarte folositor , dar mna , totdeauna trebuie sa vina cineva sa zica ca nu mi convine ca nustiu ce

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Ideea ta este o idee putin iesita din comun. Nu orice server are acest sistem.

In schimb ideea este foarte buna. De la mine ai :pro: . Succes

ZzgamingRoSW

User
    Player
    Salut, o propunere interesanta, playerii ar fi mai interesati si mai motivati sa joace pentru a urca in rank!! 

De la mine ai :pro: !

DavidFNaF

User
    Player
     Mi se pare o idee buna, jucatorii ar fi mai motivati sa joace.

Marioxis_RO_

User
    Player
    Salut, ideea  ta este una foarta buna, ar atrage foarte multi jucatori in plus.

Status
    Not open for further replies.