• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

NERS

User
    Player
    * Nick-ul tău: ItsMeNERS

* Propunere: Sa se adauge pe bedwars sa poti vedea statisticile tale (paturi distruse, castiguri, final killuri, etc etc) si un sistem de level cu prestige-uri care poate sa apara pe chat

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Ar fi mai competitiva as zice eu, de exemplu daca vrei sa intreci pe cineva in level.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Mi se pare interesant si distractiv sa incerci sa ajungi de exemplu la level 100 sau 10,000 de castiguri. este ceva de facut pe server, in opinia mea.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: ms

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Ai avut o idee minunata.

Votul meu pentru tine este un :pro:

xDarkee7

User
    Player
    Salut! Eu cred ca propunerea ta v-a ajuta toti jucatorii de pe BedWars  :pro: .

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta este una foarte buna ! 
    Ar fi util pentru toate stadiile jucătorilor începător - avansat ! De la mine ai :pro:

ZzgamingRoSW

User
    Player
    Salut, o idee destul de buna, mai ales propunerea cu statisticiile deoarece multi playeri vor sa afle cate win uri/kill uri au, dar nu pot afla..... :pro:

Status
    Not open for further replies.