• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - BedWars

Status
    Not open for further replies.

K1ll3rVas1E

User
    Player
    * Nick-ul tău:  -  K1ll3r_Vas1lE

* Propunere:   -  Sa se adauge top list of player , sa se adauge si alte mape

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  -  pai daca ar fi un top list lumea ar fi mai interesata sa joace ca sa fie pe primul loc si ar mai vrea sa se mai adauge si alte mape noi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  -  Pentru ca BedWars nu prea a mai primit un update mare de mult timp

* Subserver:  -  BedWars

* Alte precizări: -

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt de acord cu propunerea ta dar deja exista aceste propuneri oricum , imi plac propunerile astea cred ca ar fi interesant un list si niste mape noi.
    Din partea mea ai :pro: deoarece imi place propunerea si cred ca ar ajuta serverul.

AimSlash

User
    Player
    Salut! Chiar ar fi interesant un "Top list" si niste harti noi!  De la mn ai :pro: .

Fadded.

User
    Player
    Salut, propunerea ta este foare interesanta. Chiar ar fi nevoie de mape noi. Si un Top List ar creste numarul de playeri si competitia ar fi mai mare.

:pro:  

AdyMN

User
    Player
    Salut, propunerea ta este una foarte interesantă, deoarece ar aduce mulți jucători noi 

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut, Propunerea ta este interesanta deoarece si eu vreau mape noi ca sa fie ceva nou, si top list ul este o idee buna deoarece ar fi o cuncurenta si lumea ar fi mai tentata sa joace.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:pro: Deoarece unii playeri s-au plictisit de aceste mape, si ar vrea experiente mai noi, si acea list cu este o idee buna pentru a vedea lista cu topuri ale jucatorilor

Status
    Not open for further replies.