• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

iepuras

User
    Player
     *Nick-ul tău: iepuras

* Propunere: Să se înlocuiască leaderboard-ul cu Top Loses cu altul cu Top Votes

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Am văzut mai mulți playeri care râdeau sau făceau mișto de cei care se aflau în Top Loses. Încă de la început mi-am dat seama că nu o să fie prea ok pentru mai mulți. Astfel, dacă s-ar scoate cel cu Top Loses s-ar putea adăuga altul cu Top Voturi. Comunitatea ar vota serverul mai mult, BedWars-ul fiind cred că subsecțiunea pe care intră cei mai mulți playeri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Unii playeri care erau în acel leaderboard nu vor mai fi ”hate-uiți”, această propunere fiind utilă deoarece pe alte subservere există acest top al voturilor, și ar fi bine să existe și pe cea mai renumită subsecțiune de pe server.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:  Am revenit cu precizarea asta după ce am văzut că dacă sunt prea multe leaderboard-uri atunci unii jucători ar avea lag în lobby-urile de la BedWars, amintindu-mi de câteva faze în care unii playeri au primit niște hate devreme ce erau în acea listă.

EduardINFIN

User
    Player
    Salut!
     Vreau sa incep prin faptul ca nu mi se pare de folos sa se schimbe leaderboard-ul pentru ca, el este cu un motiv acolo.
    Daca stii ca nu vrei sa ajungi in Top Loses, acest lucru ar trebuie sa te motiveze sa nu pierzi meciuri, ci  sa dai tot ce poti pentru a castiga

De la mine ai :contra:  . Succes!

Boog

User
    Player
    Bună!

Apreciez efortul pe care l-ai depus în scrierea acestei propuneri, la fel cum a spus și colegul meu mai sus, acel Leaderboard este cu un scop de a te motiva să joci mai mult și să practici ca să devii mai bun pentru a nu apărea acolo.

:contra:

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut

Apreciez ca te-ai gandit la aceasta sugestie, insa top-ul acela este pus cu un scop acolo, iar top votes nu ar ajuta cu nimic.

BeastFox

User
    Player
    Buna! Consider ca propunerea ta nu ar ajuta cu nimic sectiunea.Fiecare voteaza pentru el,nu ar trebui sa exista o concurenta intre asta. :contra:

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Nu cred ca Top Votes ar fi o idee buna deoarece mai nimeni nu se intrece in voturi.

Din pacate  votul meu este  :contra: Succes in continuare

Its_Stefi

User
    Player
    Salut, vreau sa-ti spun ca ideea ta este complet inutila. Daca s-ar înlocuii Top Loses cu Top Votes cred ca jucatorii o sa se certe ca unu are mai multe vote-uri si altul nu. Jucatorii votează pentru ei, nu acceptam o asa "concurenta". :contra: Succes!

DavidFNaF

User
    Player
    Salut, imi place ideea ta. Jucatorilor nu cred ca le pasa prea mult de Top Loses, eu zic ca ar fi mai ok sa se adauge Top Votes.

De la mine ai :pro: .

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Nu-mi place ideea de top votes , nu arata nimic interesant , top deaths ar putea fi inlocuit cu altceva , din partea mea ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi bine ca Top Deaths sa fie inlocuit cu Top Votes, deoarece, dupa cum ai zis si tu, Top Deaths este luat in ras de ceilalti. Poate creea neplaceri si certuri.

Acestea fiind spuse, eu iti voi da :pro: .

GabrielNek00

User
    Player
    Salut!

Apreciez efortul depus facand aceasta cerere dar nu prea are rost si sens sa stii cine are cele mai multe voturi.

Din pacate de la mine ai :contra: .

CasianKSI

User
    Player
    Buna,

Top Votes nu mi se pare foarte interesant, Top Deaths ar putea fi inlocuit cu altceva, :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Nu mi se pare potrivit un top votes pe bedwards , poate ca pe alte sectiuni ar merge,

:contra: .

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Nu consider ca ai o idee asa de buna, deoarece Top Loses board-ul este pus cu un scop, ca sa stimuleze jucatorii, iar numarul de voturi ale cuiva nu ar ajuta cu nimic la imbunatatirea spiritului de competitie intre jucatori.

Status
    Not open for further replies.