• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

.DarkNight

User
    Player
     * Nick-ul tău: Alliance3D7D

* Propunere: Creearea unei sanctiuni pentru bow-spam/bow abuse.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai, in primul rand as vrea sa spun ca sunt multi jucatori care folosesc arcul drept o arma pentru spam, e evident ca daca inamicul este la o distanta destul de buna nu are cum sa te atinga. Efectiv jucam bedwars si dau doar de persoane care folosesc arcul in *Cenzurat*ie, adica abuzeaza foarte mult de el, daca incerci sa pui doua block-uri face spam si te arunca in void. Asta se intampla de absolut fiecare data cand vreau sa ma joc bedwars din placere si din pacate ajung sa ma enervez, si nu sunt singurul caruia i se intampla asta. Per total sper sa se adauge o sanctiune pentru bow-spam/bow abuse.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: Tot ce am avut de spus a fost mai sus, multumesc.

Last edited by a moderator:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Mi se pare normal sa se foloseasca arcul...de ce s-a mai adaugat daca nu este bun?BedWars ul este pentru supravetuire si pentru pvp.Nu consider ideea ta sa ajute cu ceva sectiunea.De la mine ai :contra: .

DavidFNaF

User
    Player
    Poate unii jucatori nu sunt buni la pvp, si aleg sa se bata cu arcul. De aceea este arcul pe shop, ca sa fie folosit.

:contra:

GabrielNek00

User
    Player
    Salut!

Ideea ta nu mi se pare atat de buna.Dupa cum a fost citat mai sus exista jucatori care nu sunt foarte buni la pvp si aleg sa foloseasca arcul.

De la mine ai :contra: .

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Nu consider ca este o idee interesanta deoarece foarte multe persoane folosesc arcul in pvp, :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Arcul este un item ce poate ajuta in pvp, chiar daca nu pare. Nu cred ca ar fi o idee buna scoaterea lui, deoarece poti face multe tactici de atac sau de defensiva ce te pot ajuta in castigarea meciului. Este un item destul de bun daca stii cum sa-l folosesti. Atat timp cat nu face skybaze, nu cred ca este o problema.

Eu iti voi da :contra: .

Bafta!

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Incep prin a spune ca nu imi place ideea ta deoarece daca ai patul distrus si vin 2 echipe pe tine, nu ai cum sa le faci fata si nu ai putea sa le dai cu arcul de la distanta, ar fi de inteles ca nu mai ai sanse sa castigi.

Votul meu este  :contra: Succes in continuare!

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Nu cred ca este o propunere buna deoarece multi jucatori stiu sa faca pvp cu arcul ,   :contra: .

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna

Itemul a fost introdus cu un scop, unii nu sunt buni la PVP si au nevoie de iteme de genul de la mine :contra:

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut, am sa incep cu faptul ca arcul face parte din joc, nu poti obliga jucatorii sa nu-l foloseasca cat vor ei atata timp cat exista. Nu mi se pare o propunere buna, de asemenea, bow camperii se pot bate usor cu perle/fireball.

In concluzie, votul meu este :contra:

MFrozenHeart

User
    Player
    Salut!

Stiu ca e enervant atunci cand un player se foloseste de arc in exces dar el este parte din joc si nu poti face nimic impotriva asta, de la mine ai,

Inesty

User
    Player
    Arcul este pe shop pentru a fi folosit, fiecare are dreptul sa-l foloseasca cum vrea :contra:

DarkAshe

User
    Player
    Aha, de multe ori cand folosesc 2 sageti ca sa arunc pe cineva de pe harta, direct incepe sa spuna ca fac bow spam. Sa fiu sanctionat pentru asta e o *Cenzurat*ie

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Consider ca arcul a fost introdus cu un scop. Unii stiu sa-l foloseasca, altii nu. Bedwars-ul este un joc de strategie si pvp, deci multi voi avea sansa sa invete din propia experienta dobandita in timp prin jucarea a cat mai multor meciuri.

Status
    Not open for further replies.