• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

_I_xMxMx_I_

User
    Player
    Nick-ul tău:Tommy272

* Propunere: sa poti vorbi in privat pe bedwars cu comenzile , /w /r /msg etc

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece daca un prieten te intreaba cand esti in meci daca joci cu /w tu nu prea ii poti raspunde decat daca dai /hub si intri innapoi pe bw  si asta dureaza prea mukt

* Subserver:BedWars

* Alte precizări: Nu cred ca am momentan

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea, /w, /r si /msg sunt nste comenzi de baza si dupa cum ai zis si tu, nu le poti folosi decat daca iesi din meci si intrii napoi ceea ce dureaza ceva. Cred ca ar fi o idee buna sa poti vorbi in timpul meciului, asa poti sa-i spui prietenului tau ca esti in meci si ca vei juca cu el runda urmatoare de exemplu.

:pro:

Inesty

User
    Player
    Acel prieten iti poate da informatii in /msg, /w, etc despre inamic daca el e spectator la joc dupa ce a pierdut si nu ar fi corect  :contra:

Alex.889

User
    Player
    Este o idee buna. Oameni spameaza in msg crezand ca nu vrei sa le raspunzi si lucrul asta poate fi evitat daca ai acces la acele comenzi.

Mie  mi-ar placea sa pot vorbi cu cineva cand sunt in meci.

:pro:

DarkAshe

User
    Player
    Fantomele pot folosi aceasta comanda. In solo se poate face team mai usor, iar in duo jucatorul isi poate trada echipa. Ar fi un haos total

:contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare prea buna ,  deoarece asa playerii pot face team unul cu altul.

:contra: .

Last edited by a moderator:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, propunerea ta nu mi se pare buna, deoarece playerii pot face team cu diferite echipe. :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Propunerea ta nu este tocmai buna, deoarece jucatorii pot face team cu orice adversar echipele inamice,ceea ce va rezulta in cross-teaming si in cele din urma ban.

:contra:

Status
    Not open for further replies.