• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

xVllad

User
    Player
     Nick-ul tău: xVllad

* Propunere: Propun ca atunci cand te scoate afara din meci sa ai timp 1m sa te intorci inapoi in meci si sa reiei jocul mai departe.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca propunerea mea ar influenta comunitatea in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca aceasta propunere ar fi utila deoarece e enervant cand te joci BedWars mai ales cand face cineva party si scoate afara toata echipa.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: Buna siua

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, ideea ta ar fi un foarte utila, deoarece, poate cateodata se mai intampla sa mai ai probleme cu internetul si sa te scoata din cauza conectiunii proate in timpul meciului. O comanda ce te-ar lasa sa reintri in joc ar fi foarte folositoare in aceste situatii si nu numai. 

Votul meu este :pro: .

david255273

User
    Player
    Salut! Dupa opinia mea, propunerea ta este foarte buna , deoarece, poate cateodata se mai intampla sa mai ai probleme cu internetul si sa te scoata din cauza conectiunii proate in timpul meciului.

Dupa cele mentionate mai sus votul meu este  :pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Ideea ta ar fi foarte utila in caz ca te deconecteaza la intamplare din meci. Daca de exemplu se intampla sa ai un meci foarte bun si din cauza conexiunii slabe te scoate si nu mai poti reintra , meciul a fost in zadar.

Eu iti voi oferii un :pro:

Last edited by a moderator:

ItzDr1nK

User
    Player
    Imi place ideea ta deoarece se intampla sa dai /hub din greseala, sa te scoata random de pe server si alte lucruri.Bedwars pana la urma e un joc de castigat in echipa,Fiecare membru are rolul lui in meci si daca cineva lipseste echipa e in dezavantaj.In final votul meu este :pro:

Bafta pe viitor!

MrPies1

User
    Player
    Salut!

După cele citite mai sus, nu cred că este o idee buna.

Multi ar putea abuzeze de acest lucru daca sunt 2 persoane sau mai multe pe Voice și vorbesc între ele când iese unul și intră altul în caz de pierd etc.

Din păcate de la mine ai :contra:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut!

Dupa ce am citit mai sus, aceasta idee mi se pare una buna deoarece poti sa primesti kick in match pentru nimic si nu poti da reconnect. Este o idee foarte buna. De la mine ai

:pro:

alexgames987

User
    Player
    Salut!

Mi se pare foarte buna propunerea ta , chiar as zice ca timpul al putea sa fie intre 3-5 minute , pentru ca daca iti da crash , sa ai timp sa reintri spre exemplu. Si ar trebui sa fie o comanda , de genul /rejoin . Foarte buna propunere, de la mine ai :

ItsProGamer

User
    Player
    Salut! Imi place ideea ta, ar ajuta serverul gamster.org sa se dezvolte. 

Anastasia__

User
    Player
    Buna ! Ideea ta nu mi se pare foarte buna. Gandeste te doar ca cineva poate da /hub inainte sa l omoare cineva si sa revina cand vrea. S ar abuza foarte mult de acest lucru :contra:  

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut! 

Consider ca propunerea ta este un foarte bună, deoarece se mai întâmplă  sa te mai scoată din meci. Ar exista și problemele ca unii jucători incep sa facă troll ieșind din meci si reintrand. Aceasta problema s-ar putea rezolva punând o limita de 1 "rejoin" per meci. 

În concluzie, votul meu este:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare foarte interesanta deoarece si mie mi se intampla sa ies din greseala din meci si nu mai pot intra la loc , fapt ce este foarte derutant. Daca s-ar adauga limita de 1 minut pentru a te putea intoarce cred ca ar ajuta foarte mult.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este ,

:pro: .

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Imposibil de implementat.

T/C

Status
    Not open for further replies.