• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

EuSuntCeapa

User
    Player
    * Nick-ul tău: EuSuntCeapa

* Propunere:  Propun sa adaugati inca un server de solo la BedWars

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai, de multe ori cand este aglomerat pe bedwars, asteptam pana la 5-10 minute ca sa intram intr-un meci

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece multa lume joaca bedwars, mai exact pana la 750, si, hei. de ce sa nu joace si  mai multi? 

* Subserver: BedWars Solo

* Alte precizări: nu

AlexpFw

User
    Player
    Salut, EuSuntCeapa!

Ai o propunere foarte buna, acest lucru ar putea face din aceasta sectiune, una mai cunoscuta decat este deja, ar fi mai multi playeri, iar timpul de asteptare pentru a intra intr-un meci, ar fi mai mic.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna sa se adauge inca un server de BedWars Solo, deoarecece se aseteapta cam mult sa intri intr-un meci, si de asemenea mereu la anumite ore de varf serverul este plin pana la refuz si nu poti intra. Un al doilea server ar fluidiza jucatorii si te-ar lasa sa te joci si la orele in care in alte dati nu ai putea sa o faci.

In conculzie, votul meu este :pro:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, EuSuntCeapa!

Si eu vad ca serverele sunt adesea pline, asa ca sunt de acord cu propunerea ta.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

ToneTer

User
    Player
    Salut EuSuntCeapa!

Este o idee chiar forte buna si desi nu ma joc bedwars stiu ca este mereu aglomerat si eu intru foarte greu.

De la mine ai :pro: .

larisabts

User
    Player
    Buna, EuSuntCeapa !

Propunerea ta este una chiar foarte buna, ingenioasa si chiar ar ajuta, pentru ca multa lume vrea sa se joace pe bw solo dar toate arenele sunt pline si nu are loc.

Votul meu este :pro: .

larisabtarmy12🐹                                                      
    larisa-semnatura-gif.gif

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut EuSuntCeapa!

Consider ca propunerea ta este una foarte buna pentru ca la orele de varf abia mai prinzi un loc daca incerci sa intrii de 10 ori.

De la mine ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.