• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere bedwars

Status
    Not open for further replies.

Gigeljoacabi

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    * Nick-ul tău: eusuntratonul

* Propunere:  Sa se adauge mai multe arene in bedwars macar 2,3 noi noute  si sa se rezolve problema in care nu te da cu coechipierul pe care il ai in party. Adica daca sunt 15 playeri ori te da singur ori te da cu el ori nu te da. Si la 16 oameni tot nu te da cu cel din party-ul tau. si tot asa

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce mai multi playeri si asa pierdeti playeri din cauza ca nu te da cu coechipierul din party,

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce mai multi playeri.

* Subserver: bedwars

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! E o idee foarte buna. Se stie de mult timp ca daca faci un party cu cineva, nu exista o sansa de 100% sa te dea cu acesta, si in datile in care nu sunteti in echipa, trebuie sa iesiti de pe BedWars si/sau din party-ul creat si sa reintrati si tot asa pana picati in echipa. Pentru asta votul meu este :pro: .

La partea cu harti, cred ca sunt ok asa cum sunt. Au fost bagate harti noi deja, prea multe strica, si in plus pe BedWars mapa nu iti ofera un avantaj, este doar ceva de design. Deci, votul meu este :contra:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut,

Imi place propunerea ta deoarece poate multi s-au saturat de aceste harti (Duo/4v4v4v4) si ar fi frumos sa se adauge si acolo. Evident, problema cu party-ul nu imi place deloc si este deseori enervant sa nu te bage cu cine vrei in echipa deci aceasta schimbare ar fi buna. (nu ar mai trebui sa iesi din meci si sa intri iar.)

:pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Propunerea cu niste mape noi nu ar fii rea.. si la faza cu party ul cand intrii intr un meci si sunt un numar de playeri impar adica 15 13 etc nu o sa fii in team cu cine vrei tu trebuie sa fie 16 14 12 etc.. ca sa stii oricum de la mine ai un 

:pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta este una buna! Eu nu sunt o jucatoare de solo, dar joc uneori acolo pentru mapele noi. Mi ar placea mult ca pe celelalte subservere de bedwars sa se adauge noi mape. La partea cu party ul sunt complet de acord.  Este destul de enervant acest bug si ar ajuta pe toata lumea daca ar fi rezolvat. Sper ca propunerea ta sa fie acceptata! De la mine ai :pro:

Last edited by a moderator:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Imi place propunerea ta. Cred ca daca vor fi adaugate mai multe arene si daca s-ar rezolva cu party-ul ar fi mult mai distractiv si ar aduce mai multi jucatori.
    Succes cu propunerea, de la mine ai :pro:  

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, ar fi o idee buna deoarece de multe ori seara nu poti sa te joci fiindca sunt prea multe persoane pe sectiune si nu poti intra in arena, asteptand uneori si 5 minute sa intri intr-un meci.
    De la mine ai :pro:

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salut. Plugin-ul de party-uri este conceput în așa fel încât să te dea în același meci, nu neapărat în aceeași echipă. Din acest punct de vedere, plugin-ul nu are nicio problemă.

Legat de arene, pe viitor cel mai probabil vor fi aduse în rotație mai multe arene!

:tc:

Status
    Not open for further replies.