• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

TheOneFan0

User
    Player
    Nick-ul tău:TheOneFan0

Propunere:propun sa se adauge un bot care filmează tot meciul de bedwars in caz ca cineva ia ban și nu are dovezi și poate a băgat bani in cont

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Idk

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca când ia cineva ban va avea videoclipul dacă îl dorește și sa aibă șansa de unban 

Subserver:BedWars

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca ar fii o idee foarte buna, insa ma gandesc ca ar putea aparea multe buguri. De asemenea, un bot care sa stea pe 8 jucatori (BedWars-Solo) nu prea ar fi posibil. Ar creea si putin lag. Ideea in sine este buna, insa cam greu de pus in practica. Pot aparea mai multe probleme si nu ar fi prea ok.

De aceea, am sa-ti dau :contra:

DaryoPro

User
    Player
    da dar ar fi si varianta de a scoate anticitu si sa se bage mai mult staff si sa fie mai usor sa fi staff si sa nu fie 14+ 10+ ca 10 e cam prea mic 11 12 13 e OK da eu acum sunt un simplu jucator nu pot face nimic

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Cum s-a zis si mai sus, cu siguranta vor fi bug uri si filmarile nu ar iesi asa cum ne-am dori. Totodata, nu in fiecare meci se gaseste un hacker si astfel s-ar face multe filmari degeaba. 

:contra:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, TheOneFan0!

Nu sunt de acord cu propunerea ta, cred ca acest lucru nu este posibil si este responsabilitatea jucatorului care sanctioneaza sa aiba dovezi.

De la mine ai :contra: .

O zi buna!

~zJustBoyy

Last edited by a moderator:

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare, meciurile de BedWars for fi înregistrate de la început până la final la update-ul Gamster 2.0. Premierea va fi pe 1 August 2021. Vă așteptăm!

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.