• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

DavidRadu24

User
    Player
    * Nick-ul tău:DavidRadu18

* Propunere: Bedwars ranked/Turnee

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai eu cred ca ar influența aceasta propunere pentru ca ar aduce playeri care adora sa joace Bedwars și ar fi super dacă la sfârșit de sezon, echipa cu cele mai multe winuri ar câștiga ceva. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utilă pentru că poți să-ți faci prieteni și te poti juca cu ei la Ranked/Un ranked. De exemplu găsești un player nu chiar asa de bun ca tine, și vrea sa joaca cu tine, dacă dai meci cu el în party și pierzi meciul îți pune lose și îți poate face foarte multe loseri și nu poți juca cu cine dorești tu deoarece nu vrei sa faci loseri 

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: Dacă aceasta propunere va fi acceptată, cel mai bun sa câștige. 

al3xionut08

User
    Player
    Salut! Este o propunere interesantă care ar avantaja server-ul dupa parerea mea deoarece sunt jucatori care deja s-au plictisit de clasicele meciuri si cel mai probabil vor juca ranked.

:pro:

Neyzouu

User
    Player
    Buna David!
    Este o propunere foarte buna care ar ajuta serverul. Jucatorii ar avea posibilitatea sa se distreze si mai mult decat in meciurile normale.

As participa si eu cu mare drag, mai ales ca ador acest minigame 😀!
     ​

Denis Olar

User
    Player
    Eu unul,ador bedwars-ul.Mi se pare o sectiune foarte distractiva si placuta de a juca cu prietenii.Doar ca deja de meciurile clasice ne plictisim, acelasi tipar mereu.Fara competitie, doar un meci simplu ,monoton.

Ideea ta ar avantaja competitia si ar motiva jucatorii sa joace mai mult si sa se antreneze, pentru a fi cel mai bun.

Votul meu este cu siguranta PRO

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, David! Iti multumim pentru efortul depus pentru a face comunitatea un loc mai bun.
    Vom vedea in viitor despre aceasta propunere si daca va fi aplicata.

:tc:

Status
    Not open for further replies.