• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Block Party

Status
    Not open for further replies.

nebunu28

User
    Player
    * Nick-ul tău:IonutDanyel

* Propunere: Daca doriti sa face sectiuna Block Party

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Cred ca ar aduce bucuria  de playeri, tinand cont de rankuri

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cred ca mai multi playeri sunt de acord cu sectiua noua?

* Subserver:Block Party

* Alte precizări:  nu

Last edited by a moderator:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una foarte buna , este un minigame distractiv pentru toata lumea indiferent de skill. Pentru asta ai un :pro: de la mine. Sper si eu sa se adauge :D. Pa!

EduardINFIN

User
    Player
    Salut!
     Imi place propunerea ta, si cred ca minigame-ul ar fi unul distractiv asa ca de la mine ai :pro:  . Succes!

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una buna, si cred ca acest minigame va aduce mai multi jucatori fiind foarte distractiv. 

De la mine ai  :pro: .

Boog

User
    Player
    Bună!

Apreciez efortul depus în scrierea acestei propuneri, îmi place ideea ta, mulți jucători se vor juca acolo fiind un minigame nou. O să fie distractiv!

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Ideea de a se adauga acest minigame a fost pusă în aplicare... Acum 2 ani.

Duncan016 era ales ca managerul secțiunii . Presupun că se făceau teste deoarece nu a fost niciodată o perioada beta . Fără succes , nu a mai apărut sectiunea.

Totuși , ar mai putea fi șanse de a se adauga secțiunea , cine știe. Îți dau :pro: mai mult de încurajare, deoarece jocul asta e distractiv pentru toți și în plus , am jucat pe GTA 😂

Last edited by a moderator:

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut, 

Ideea ta de a readuce  acest minigame pe gamster mi se pare una buna, deoarece imi aduc aminte cum ma distram acum ceva timp pe acest minigame si sincer mi-e super dor de el, ar merita o sansa

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,

Ideea ta este una buna,deoarece acea sectiune era frumoasa,si aduce o oarecare nostalgie readucerea ei in comunitate.

In concluzie,votul meu este :pro: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

MaloneL

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta primeste un :pro: , deoarece blockparty e un mini-game super, nu sunt servere din Romania care sa aiba Block Party. Deci acest mini-game chiar ar da un boost server-ului.

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Imi place propunerea ta si consider ca sectiunea BlockParty ar fi o idee buna deoarece nu cred ca mai sunt servere in Romania cu aceasta sectiune.

Votul meu este :pro: Succes in continuare!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi-ar placea sa vad acest minigame pe server sunt :pro: , succes in continuare , cred ca ar fi o idee buna!

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Imi place propunerea ta. BlockParty este un minigame foarte amuzant, il poti juca cu prietenii sau singur, ce aduce un sentiment de nostalgie. Cred ca ar fi super tare daca s-ar adauga.

Status
    Not open for further replies.