• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Build Battle

Status
    Not open for further replies.

eduaardos289

User
    Player
     * Nick-ul tău: zNeverDowned

* Propunere: Sa se scoate temele BatMan , Spongebob , Love , etc. (teme naspa) 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Intr-un mod bun.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : De exemplu sunt 6 playeri in arena . 4 dintre ei se gandesc : Omg spongebob ! Votez pentru el !! Il stiu din desenea animate !! 

Meciul incepe . Ce gandesc cei 4 ? : Hmm cum sa fac sponge bob...habarn nu am. Ceilalti 2 care au votat alta tema ies din prima , altii 2 care au votat sponge bob ies si ei pentru ca nu stiu ce sa faca iar cei ramasi cauta pe net si fac un pixel art neterminat . Deci se intelege cu ce ar ajuta propunerea.

* Subserver: Build Battle

* Alte precizări: Voi face o propunere in care sa inlocuiti aceste teme.

PirateHawk.

User
    Player
    Mie de exemplu imi face placere sa construiesc si acele teme , atat timp cat am jucat pe sectiunea Build-Battle n-am avut nici-o problema cu aceste teme.​

Poate sa se adauge mai multe in asa fel sa nu se repete , in niciun caz sa se scoata.​

:contra:​

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.