* Nick-ul tău: zNeverDowned
* Propunere: Sa se scoate temele BatMan , Spongebob , Love , etc. (teme naspa)
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Intr-un mod bun.
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : De exemplu sunt 6 playeri in arena . 4 dintre ei se gandesc : Omg spongebob ! Votez pentru el !! Il stiu din desenea animate !!
Meciul incepe . Ce gandesc cei 4 ? : Hmm cum sa fac sponge bob...habarn nu am. Ceilalti 2 care au votat alta tema ies din prima , altii 2 care au votat sponge bob ies si ei pentru ca nu stiu ce sa faca iar cei ramasi cauta pe net si fac un pixel art neterminat . Deci se intelege cu ce ar ajuta propunerea.
* Subserver: Build Battle
* Alte precizări: Voi face o propunere in care sa inlocuiti aceste teme.
* Propunere: Sa se scoate temele BatMan , Spongebob , Love , etc. (teme naspa)
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Intr-un mod bun.
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : De exemplu sunt 6 playeri in arena . 4 dintre ei se gandesc : Omg spongebob ! Votez pentru el !! Il stiu din desenea animate !!
Meciul incepe . Ce gandesc cei 4 ? : Hmm cum sa fac sponge bob...habarn nu am. Ceilalti 2 care au votat alta tema ies din prima , altii 2 care au votat sponge bob ies si ei pentru ca nu stiu ce sa faca iar cei ramasi cauta pe net si fac un pixel art neterminat . Deci se intelege cu ce ar ajuta propunerea.
* Subserver: Build Battle
* Alte precizări: Voi face o propunere in care sa inlocuiti aceste teme.