• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere build-battle

Status
    Not open for further replies.

Gigeljoacabi

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    * Nick-ul tău: eusuntratonul
    *Propunere: as dorii ca pe build battle sa se adauge mai multe arene si sa se scoate urmatoarele teme: facebook si toate temele acestea pe care toata lumea le face la fel deoarece asta este ideea toata lumea trebuie sa isi dezvolte creativitatea, iar la Facebook toata lumea face la fel.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Lumea ar fii mai activa.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce mai multi playeri lumea este mai activa etc.

* Subserver: 

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Am sa iau propunerile pe rand. La prima, adica "sa se adauge mai multe arene", cred ca ar fi o idee buna. Cu cat mai multe arene, cu atat mai bine. Jucatorii ar putea intra in meci instant, nu ar trebui sa astepte mult timp, ceea ce i-ar motiva pe unii sa se intoarca, nepierdant timpul.

A doua propunere este de asemenea buna. Unele teme sunt invechite si foarte generale, nu ai cum sa faci altceva atunci cand pica tema 'YouTube", sau "Facebook", cum ai zis si tu. Toti fac logo-uri, nimic secial. O noua tema ar fi bine-venita, deci voturile mele sunt identice, si anume: :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna.

Propunerea ta mi se pare una chiar foarte buna mai ales cea cu adaugatul de arene deoarece exista foarte multi jucatori pe aceasta sectiune, iar eu personal mereu cand intru sa ma joc in mare parte arenele sunt full de jucatori.
    Legat de constructii cred ca ar putea sa se adauge mai multe, nu sa se scoata neaparat. 
    De la mine ai  :pro:  bafta cu propunerea. 

Status
    Not open for further replies.