• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere build battle

Status
    Not open for further replies.

Gigeljoacabi

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    * Nick-ul tău: eusuntratonul

* Propunere: As dorii ca apa sa se puna normal. adica sa nu pui tu fiecare block in parte sa se duca automat, si sa mai adaugati mai mult timp in arene, adica macar 6 minute sa dureze sa poti construii. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai facem mai repede constructiile si nu ne mai pierdem timp sa punem apa in fiecare bloc.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai s-ar aduna si mai multi playeri si nu ne mai pierdem timp 

* Subserver: build battle

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca e o idee buna pentru ca de obicei, atunci cand trebuie sa pui apa peste tot dureaza ceva, acel timp este foarte pretios. Pentru a se evita lag-ul creat de apa/lava, s-ar putea adauga un timer in care apa sa curga, de exemplu 2-3 minute, cat timp se voteaza. Poate design-ul tau cu apa care curge arata mult mai bine, poti lua voturi mult mai bune asa.

Votul meu este :pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut! Joc si eu BuildBattle si stiu cum este si cu timpul ar fii o idee foarte buna, la fel cu apa de la mine ai un :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Hello!

Si eu joc destul de des buildbattle si stiu de aceasta problema cu apa si cu lava, este foarte enervanta si iti ia din foarte mult timp. Eu cred ca daca s-ar rezolva cu acestea, nu ar mai da disconnect jucatorii si s-ar juca, chiar, mai multi. 
    De la mine ai :pro:  bafta cu propunerea.

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o sugestie foarte buna, deoarece este foarte greu sa pui bloc cu bloc apa/lava, mai ales daca tema este ,,vulcan" si iti ia foarte mult timp.

De la mine ai  PRO.png . Succes!

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, daca s-ar implementa aceasta sugestie, mini-game-ul va fi mai placut si mai usor de jucat.

De multe ori jucatorii se chinuie sa faca o cascada sau o plaja si apa ii incurca. De la mine ai :pro:

Denis Olar

User
    Player
    Din pacate s-a uitat de propunerea asta si in opinia mea chiar ar trebui adaugata

PRO

al3xionut08

User
    Player
    Salut! Este o idee foarte buna care ar avantaja jucatorii sectiunii in constructii care implică apa sau lava.

:pro:

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Gigeljoacabi! Iti apreciem propunerile facute pentru aceasta comunitate.
    Prima propunere cu apa a fost adaugata pe sectiune, cat despre a doua propunere, timpul pentru constructii a ramas de 5 minute. 

:tc:

Status
    Not open for further replies.