• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BuildBattle

Status
    Not open for further replies.

ZzgamingRoSW

User
    Player
    * Nick-ul tău: ZzgamingRoSW 

* Propunere: Sa se adauge un sistem de spectate pentru arene solo/team , pentru a depista mai usor jucatorii care incalca regulamentul. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca poate ajuta atat staff-ul cat si jucatorii care doresc sa raporteze jucatorii si sa ajute staff-ul. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Daca un jucator raporteaza un player in HelpOP care a construit indecent, staff-ul nu poate face nimic deoarece nu exista nicio metoda prin care poti sa ajungi la el sau in arena in care se afla, iar acest sistem de spectate ar face o diferenta uriașă. 

* Subserver: BuildBattle 

* Alte precizări:  Nu am. 

Last edited by a moderator:

Lapis

User
    Player
    E o idee buna....mai ales pentru donatorii care au acces la comanda ban

:pro:

JeyDaN739

User
    Player
    Salut, o propunere foarte buna din puctul meu de vedere, sistemul de spectate ar fi un update misto care are multe avantaje. De la mine ai :pro:

LegendaryPvP

User
    Player
    Salut.

Mi se pare o propunere foarte utila deoarece intr-adevar sunt persoane care construiesc anumite lucruri indecente iar acest sistem de spectate ar ajuta enorm staff-ul pentru a observa acest lucru.

Votul meu este :pro:

Succes

Hmnk

User
    Player
    Este o idee buna mai ales dacă exista donatori cu acces la ban

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Imi place propunerea ta, deoarece, unii jucatori fac unele constructii ce nu-si au locul acolo. Este destul de greu pentru un staff sa vada asta, si sa sanctioneze, aceasta comanda ar ajuta foarte mult staff-ul, din acest motiv, eu iti dau :pro: .

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna!Imi place propunerea ta,eu o consider utila deoarece puteti sanctiona oamenii care incalca regulamentul,de la mine ai :pro: ,mult succes!

DavidFNaF

User
    Player
    Mi se pare buna propunerea ta

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.