• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere BuildFFA

Lxco16

User
    Player
    Nick-ul tau: Lxco16
    Propunere: Stergergerea definitiva a kit-ului "witcher".
    Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate: Dupa mine, propunerea mea ar influenta comunitatea BuildFFA in bine.
    De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?: Eu cred ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate deoarece ar aduce mai multi playeri si ar face sectiunea BuildFFA mult mai enjoyable. Scapand de kit-ul "witcher" scapi totodata si de playerii toxici care-l joaca.
    Gamemode/Minigame: BuildFFA
    Alte precizari: Am mai citit cateva propuneri din trecut care aveau acelasi subiect, kiturile OP de pe BuildFFA, scrise de

SeraphimPX. Parerea mea este ca SeraphimPX a spus doar adevaruri in sugestiile lui chiar daca SeraphimPX nu a respectat modelul de sugestie dat. BuildFFA a fost si este o sectiune frustranta din mai multe motive:
    1. Playerii care abuzeaza de un bug foarte vechi. Bug-ul consta in stricarea Score Board-ului din dreapta ecranului, rezultant in abilitatea player-ului buguit sa nu mai primeasca deaths sau kills. Nu era o problema asa de mare daca acest bug nu afecta si ceilalti playeri. Adica daca playerul buguit se bate cu alt player care nu abuzeaza de bug si moare, player-ul care l-a omorat nu mai primeste heal, ceea ce strica o regula a sectiunii in care daca faci 1 kill iti recapeti toata viata.
    2. Dupa cum am mai zis si inainte, playerii care folosesc kit-ul "witcher", kit-ul care le ofera 2 potiuni de instant damage 2, 2 potiuni de instant heal 2, 2 potiuni de jump boost 2 si 2 potiuni de speed 2, oferindu-le un avantaj PREA MARE impotriva altor kit-uri. Playerii pot sa omoare orice alt kit doar din a arunca cele 2 potiuni de instant damage 2 unde trebuie fara efort. Majoritatea playerilor care folosesc acest kit mai abuzeaza de alt bug, restore-ul. Acest bug consta in folosirea jump boost-ului si block-urilor pentru a se urca la build limit unde sar de pe ultimul block in aer, trecand de build limit, ajungand inapoi jos cu toate itemele inapoi INCLUSIV toate potiunile FARA sa moara.
    3. Din cauza acestui kit sectiunea BuildFFA a devenit o sectiune urata de multa lume si toxica, plina de playeri toxici care te spameaza in chat cu "L" sau "i'm just better" cand te omoara din 2 pot-uri.​

TwettyALEX

User
    Player
    Eu aprob deoarece toti playerii de bffa cand nu poata sa bata un kit tank 1v1 fair, ia witcher si atunci ti se duce tot cheful de a juca si poti farma kills si sa nu mori, deoarece deobicei oamenii cu kit witcher fac bug abuse prin a urca cu jump boost sa isi refaca pots fara sa moara.

Hallwo

User
    Player
    +1 deoarece cu 2 potiuni de instant dmg 2 poti sa dai instakill la aproape oricine, cei mai multi dau ambele potiuni, omoara pe cineva iar dupa aceea se arunca in void pentru a le lua inapoi.
    Cred ca ar trebui sa fie scoase potiunile de instant damage dar cele de instant health sa ramana

naachtt

User
    Player
    It's truly a disgrace, how those owners are only sitting on their money and not investing a good amount of the money in this server, take a
    look at the practice game where everything is lagging, they can't pay developers to just fix buggs that exist for years. They're getting like
    150-200 Euro in a day when you see how many people bought a specific rank or just spend money.

They don't even know the EULA and just say ''It's not p2w'' but CANT even argue why it isn't. This server doesn't deserve all that players, the money & overall that recognition. The Owners are the biggest problems and they don't do anything.