• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere Classic S.

Status
    Not open for further replies.

Manumax8

User
    Player
     Nick-ul tău:ManuMax8

* Propunere: La /ekit hermes inloc de diamante block gold block iron block avand a vedere ca kit-u il are doar elite/god care detin gmc, s-a se bage banii deci s-a se scoata all block si s-a se puna bani 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : M-ai multi playeri poate cumpara acest lucru de pe store. si baieti cu gmc nu trebe s-a vand dupa block ca s-a faca bani asa au direct.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Baieti cu gmc nu trebe s-a vand dupa block ca s-a faca bani asa au direct.

* Subserver: Surivival classic

* Alte precizări: -

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut ManuMax8,

Parerea mea este ca la inceput de wipe ar fi super op sa se dea bani intr-un kit, deoarece cei cu elite/god ar avea un supra avantaj fata de cei care nu au, si probabil ar fi considerat de ceilalti playeri pay to win, plus ca nu exista nici un kit care sa contina bani.

Cu parere de rau de la mine ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Eu cred ca nu ar fi o idee buna sa se adauge la kit-uri de grade mari bani. Nu toti au posibilitatea financiara de a-si cumpara grade, nu prea este corect fata de cei ce muncesc legit, in fiecare zi. Daca donezi o suma de bani, asta nu inseamna ca esti mai presus fata de cei ce nu au facut-o, este un lucru pe care il faci din proprie initiativa, nu este fair sa primesti pe langa un kit zilnic si anumite comenzi, bani.

Votul meu este :contra:

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra.

Kit-urile vor ramane asa cum sunt, nu consider ca este necesara o modificare. Sunt de parere ca daca ai elite/god, avand acces la gamemode creative nu ai ce face cu banii.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.