• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Concurs

Status
    Not open for further replies.

Denis Olar

User
    Player
    * Nick-ul tău: SorbCiorba

* Propunere: sa se organizeze un concurs cu premii pentru locul 1 , 2 si 3 la /ob top.Concursul sa se termine la sfarsitul wipe ului iar locul 1 sa ia legend, locul 2 ultra, iar locul 3 hero, Iar in cazul in care are gradul respectiv sa primeasca up de suma premiului castigat. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine,jucatorii ar juca mai mult si ar fi mai devotati sectiunii

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : am observat ca jucatorii isi fac o insula,se joaca si dupa se deconecteaza si nu mai reintra niciodata ( asta s-a intamplat la /ob top locul 1 (echipa lui Gabi) jjaki_ ( locul 3 ) si la multi altii.De ce?Pentru ca se plictisesc si zic ca nu mai are rost sa continue.Asta ar motiva jucatorii sa joace in continuare,ar creea putina competitie ceea ce nu strica si ar face OneBlockul mai interesant.

* Subserver: OneBlock

* Alte precizări: Multumesc pentru atentie!

HALADINUOFC

User
    Player
    Mi se pare o idee foarte interesanta care ar face playeri sa joace mai mult :pro:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!
    Ideea concursului mi se pare destul de interesanta, dar premiile sunt cam exagerate din punctul meu de vedere. La locul 1 ar fi mai bine Hero, locul 2 un nick si locul 3 o suma de ban/un kit. Mi se pare totusi cam mult legend pentru locul, dar ideea ta este una buna.
    Acestea fiind spuse, de la mine ai :pro: , dar numai pentru idee. Premiile mai lasa de gandit. 
    Bafta!

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Inainte de fiecare wipe am premiat jucatorii din topuri. Probabil ca esti jucator nou si nu stii asta 😛

Status
    Not open for further replies.