• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

Tudy_Boy06

User
    Player
    * Nick-ul tău: Tudy_Boy06

* Propunere: Gradele donator sa aiba acces la mai multe ploturi si sethome-uri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca aceasta propunere ar face un bine sectiunii deoarece stim cu totii ca pe creative gradele nu sunt cine stie ce si ma gandesc ca daca ar putea sa ai mai multe ploturi cu grade, mult mai multi playeri ar cumpara gradele.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dupa cum am zis si mai sus, multi playeri ar cumpara grade doar pentru a avea mai multe ploturi sau sethome-uri.

* Subserver: Creative

* Alte precizări:  -

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut, 

Cred ca aceasta propunere ar face jocul sa fie pay to win, deci de la mine ai un :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Buna, 

Cum s-a spus mai sus, aceasta propunere ar face sa fie jocul pay to win si nu cred ca toti si-ar putea permite, :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Cum sa spus si mai sus , propunerea ta cred ca ar face jocul pay to win asa ca si de la mine ai

:contra: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea, nu cred ca ar trebui ca donatorii sa primeasca atat de multe bonusuri, accesele la anumite comenzi importante sunt destul. :contra: .

al3xionut08

User
    Player
    Salut ! Consider ca 4 ploturi sunt deja necesare , nu te-ar ajuta niste ploturi in plus . Daca vrei mai multe ploturi poti castiga la evenimente care se organizeaza saptamanal pe sectiune.

:contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Propunerea ta nu este tocmai ok. Serverul ar deveni pay to win, cum s-a specificat si mai sus, ceea ce incalca regulile EULA ale Minecraft-ului. Eu personal nu sunt de acord cu asa ceva si prin urmare consider ca ideea ta este complet inutila din acest punct de vedere.

:contra:

Status
    Not open for further replies.