• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere discord

Status
    Not open for further replies.

Seb_

User
    Player
    * Nick-ul tău:___Seby___

* Propunere: Aceasta propunere este făcută pentru serverul de Discord. Ar trebuii sa se aduage o camera vocala pentru caterinca deoarece pe cp1, 2,3 nu poți face caterinca din cauza staff-ului de Discord care da mute

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar adaugă un plus de distracție pentru unii playeri de pe serverul de discord

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cum am menționat mai sus,ar adaugă un plus de distracție pentru serverul de Discord 

* Subserver:

* Alte precizări:  Aceasta propunere este făcută pentru serverul de Discord 

IonutQG.

User
    Player
    Prin "caterinca" sigur te referi la injuraturi pentru ca ai mentionat de mute. De la mine ai contra, deja exista 3 camere pe care poti sta cu prietenii tai. [Fara sa injuri, nu stiu ce e asa amuzant la injurat]
    :contra:

aLexeiC

VIP
    VIP
    Nu mi  se pare  o ideie buna, daca doresti sa faci caterinca mergi in privat si faceti acolo.

Din partea mea :contra:

LOXus

User
    Player
    Acest server este pentur a coopera armonios , nu pentru a face caterinca sau pentru a injura :contra:

xGrubby

User
    Player
    :contra:  Prin 'caterinca' se pot intelege multe lucruri, mai ales injuraturile. Daca doriti sa faceti caterinca, o puteti face pe privat.

da4ius2006

User
    Player
    Prin "caterinca" cred ca te referi la injuraturi si asa ar fi haos pe acea camera

Votul meu este :contra:

Kindasoftboi

User
    Player
    Mi se pare incorect sa fim limitati, am ajuns sa traim mai ceva ca in perioada comunista

:pro:

stasicMD

User
    Player
    Nu cred ca ar fi bine ca unii copii sa asculte "caterinca" ta, i-ar putea influenta nu intr-un mod placut.  :contra:

AiceFx

User
    Player
    Nu vad rost-ul la o camera in care sa poti injura! :contra:

LegendaryPvP

User
    Player
    Eu nu vad rostul in a face o camera speciala pentru "caterinca" in care voi puteti injura!

Votul meu este :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Nu imi place propunerea ta, deoarece camerele sunt facute pentru a comunica, nu pentru a injura si asa mai departe. Se poate face caterinca si fara injuraturi dupa parerea mea, insa daca nu se poate, puteti vorbi pe privat, acolo nu va va intrerupe nimeni, si puteti sa faceti ce doriti.

Imi pare rau, insa, de la mine ai :contra: .

Noroc!

bmud.

User
    Player
    :contra: Deoarece nu cred ca ar fi ok ca sa te auda unii cum injuri sau cum faci glume dezgustatoare.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Poti face caterinca si pe camerele acelea, dar fara sa injuri sau sa vorbesti vulgar. :contra:

Gandalf762

User
    Player
    Pentru "caterinca" cu limbaj licentios sau lucruri de genul puteti folosi mesajele/apelurile personale. Mi-se pare foarte normal sa nu fie permise lucrurile duse in "extrem" in spatiul de desfasurare Gamster. :contra:

zLowFast.

User
    Player
    Salut! Nu imi place propunera ta pentru ca nu este asa frumos sa injuri jucatorii de pe gamster. Multi poate au 10 ani si poate sunt parintii cu el. De asta avem Helperii Discord. :contra:

Lapis

User
    Player
    Dupa parerea mea prin caterinca te referi la injuraturi si la bataie de joc deci din partea mea ai

:contra:

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Parerea mea este ca prin cuvantul caterinca te referi la injuraturi si barfe si alte chestii urate care nu au ce cauta pe serverul de discord ,,Gamster",votul meu pentru tine este :contra:

Status
    Not open for further replies.