• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere] /emotes

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: My Name's Mini

* Propunere:
    - Comanda /emotes pentru a arata emote-uri pe chat. Cand executi comanda, iti apare o lista de emoturi, si cand alegi una, va fi pusa pe chat (ma rog, text faces de pe internet, ca lenny). Aici e link pentru inspiratie : https://textfac.es/
    - Rank mai mare, emote-uri mai multe; bineinteles ca si jucatorii vor avea acces, insa la mai putine dintre ele.
    - Vor fi 20 emote-uri. La rankul de Jucator (Default) primesti acces la 5, veteran 7 (Macar sa fie util la ceva), spongebob/deedee 10, mvp 12, slayer 15, mage, legendary si immortal 20.
    - De asemenea, va fi cooldown de 15 secunde la folosirea unui emote, ca sa nu fie spam (☞゚∀゚)☞

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sunt destul ca in bine, desi consider ca multi ca nu ar vrea asta, ei vor bataie. Nu e totul doar despre pvp, accese, kituri si ce nubii mei mai sunt pe server ( ͡° ͜ʖ ͡°)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
    - Hai sa fim sinceri, majoritatea jucatorilor prefera sa-si arate emotiile prin emote-uri tari, de flex, plus ca le arata mai bine personalitatea jucatorilor cand vine vorba de un subiect oarecare. N-am nimic impotriva ca se foloseste mereu ":)))" si asa mai departe, insa ma gandeam ca ar merge si ceva stil, ca : ¯\_(ツ)_/¯ ; ʕ•ᴥ•ʔ ; (¬‿¬) etc. (De preferat sa fie folosite emoturile ce arata bine pe server, pentru ca unele caractere nu arata la fel pe minecraft.)
    - Serverul ar oarecum original cu aceasta idee, nu gasesti asta oriunde. Inteleg ca e bombardat de chatcolor, prefixe si sufixe, insa asta e mai speciala pentru ca nu prea se folosesc emote-uri (cel putin din perspectiva mea).
    - Pentru cei innebuniti dupa semnaturi, spamati adminii sa va semneze cu emote-ul pus de voi prin /chatlog pe itemele voastre. Foarte eficient ༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽

* Subserver: Global (sau macar Creative pentru ca se potriveste ideea)

* Alte precizări:
    - I guess I became influenced by other communities to make this thread ~(˘▾˘~)
    - No english version to make suggestions (blame admuns)
    - I ain't a global mod nerz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, interesanta aceasta propunere.

Loo32

User
    Player
    Salut ! Imi place ideea, deoarece ar fi interesant sa foloseti emoturile de pe net in mc.

UltimulTortionar

User
    Player
    Personal mie mi place chat-ul cat mai curat, insa oricum se folosesc foarte des emotes ca ,, :))))))))))))) , =)))))))))))) , :(((((((((((( ,, deci putina diversitate presupun ca nu strica.
    PRO

Status
    Not open for further replies.