+
itemele s-ar face usor , dar mai nou se pierd la fel de usor , totul trebuie sa fie intr-un echilibru , la momentul actula nu e niciun echilibru , e pur si simplu m-am reapucat , am pierdut de vro catevaori , si am m-am lasat , dar gandestete ca itml alea de sa fac usor la factions op , cum spui tu , se vor pierde si alea , dar acolo ai sanse sa iti revii , pe cand acum , eu nu ma mai apuc pana cand aceasta propunere nu e aprobata si pusa IN PRACTICA !Salut!
Presupun ca sectiunea "Fanctions OP" s-a scos din probleme tehnice sau deficitul de playeri, in cazul in care s-ar adauga din nou aceasta sectiune ar fi po*Cenzurat*ta maxim o luna sau doua si apoi ar incepe sa scada usor usor. Cand vei avea totul te vei plictisi, avand in vedere ca itemele se fac mai greu inseamna ca ai pentru ce sa joci. :contra:
am si eu o intrebare cum imi pot face factione pe faction ca sunt nou)Salut agfasfafasfa!
Cred ca aceasta propunere este una foarte buna si eu mi-as dorii sa revina faction-ul din trecut si ar fi misto.
De la mine airo: