• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

O propunere foarte buna, multi playeri s-ar reapuca si ar fi mult mai fain.

:pro:

TheViper

VIP
    VIP
    Salut! Eu unul m-am apucat de factions dupa ce s-a scos op, dar consider ca merita incercat. Daca e chiar asa fun 🙂 de ce nu. 

Au rezolvat problema cu abuzul de gm 1, dar s-au creat alte mici buguri enervante care nu sunt rezolvate.

+ Iti iei kick de la anticheat pentru NIMIC si daca vrei sa iti primesti itemele inapoi pentru ca ti-ai luat kick in combat, se ridica din umeri si se zice ca stafful nu da iteme.

+ te buguiesti cand vrei sa iti dai boost cu arcul

+ apa te trage in jos

+apa nu curge daca atinge itm pus din gm

+ nu iti intra hiturile in playeri uneori

Chiar incep sa ma plictisesc ca ne jucam numai si numai cu aceeasi playeri, ne batem mereu cu aceeasi... Poate daca se adauga factions op o sa revina alti playeri vechi si chiar si noi. :pro:

AIin01

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una interesanta si buna , deoarece ar aduce mult mai multi playeri pe sectiune si jocul o sa fie mai palpitant 

Flix

User
    Player
    Salut!

Presupun ca sectiunea "Fanctions OP" s-a scos din probleme tehnice sau deficitul de playeri, in cazul in care s-ar adauga din nou aceasta sectiune ar fi po*Cenzurat*ta maxim o luna sau doua si apoi ar incepe sa scada usor usor. Cand vei avea totul te vei plictisi, avand in vedere ca itemele se fac mai greu inseamna ca ai pentru ce sa joci. :contra:

GANGMEMBERPR

User
    Player
    Salut, din partea mea ai un :pro: .

Aceasta propunere v-a aduce multi jucatori inapoi pe sectiune si ar fii mult mai frumoasa.

agfasfafasfa

User
    Player
    Salut!

Presupun ca sectiunea "Fanctions OP" s-a scos din probleme tehnice sau deficitul de playeri, in cazul in care s-ar adauga din nou aceasta sectiune ar fi po*Cenzurat*ta maxim o luna sau doua si apoi ar incepe sa scada usor usor. Cand vei avea totul te vei plictisi, avand in vedere ca itemele se fac mai greu inseamna ca ai pentru ce sa joci. :contra:
     itemele s-ar face usor , dar mai nou se pierd la fel de usor , totul trebuie sa fie intr-un echilibru , la momentul actula nu e niciun echilibru , e pur si simplu m-am reapucat , am pierdut de vro catevaori , si am m-am lasat , dar gandestete ca itml alea de sa fac usor la factions op , cum spui tu , se vor pierde si alea , dar acolo ai sanse sa iti revii , pe cand acum , eu nu ma mai apuc pana cand aceasta propunere nu e aprobata si pusa IN PRACTICA !

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut agfasfafasfa!

Cred ca aceasta propunere este una foarte buna si eu mi-as dorii sa revina faction-ul din trecut si ar fi misto.

De la mine ai :pro:

Luka020

User
    Player
    Salut agfasfafasfa!

Cred ca aceasta propunere este una foarte buna si eu mi-as dorii sa revina faction-ul din trecut si ar fi misto.

De la mine ai :pro:
    am si eu o intrebare cum imi pot face factione pe faction ca sunt nou)

collapse94

User
    Player
    Salut, eu nu joc foarte mult faction dar propunerea ta este una  buna .

Last edited by a moderator:

IulianX7

User
    Player
    Factonsu la moment e praf max 5 playeri on.

Iti dau PRO pt ca chiar as vrea sa fie 30+ on

Si sa se rezolve toate problemele/bugs. Din cauza asta deja incep sa joc pe alt server si imi dau seama ca nu mai are rost sa bag bani in sv asta

Hopp_

User
    Player
    OP Factions-ul era o sectiune foarte po*Cenzurat*ta si in opinia mea nu trebuia inlocuita. 

Votul meu este :pro:

Status
    Not open for further replies.