• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

Lola84

User
    Player
    * Nick-ul tău: Camille001

* Propunere:  M-am gandit la o cheatie super faina care ar putea imbunatatii factions-ul si ar face ca nenumaratele ore de grind sa aiba mai mult sens nu doar banii. M-am gandit ca ar fi distractiv daca ar exista "costum enchants" care te-ar face mai puternic si care le-ai obtine din omorarea mobilor. Am observat ca sunt diverse oua ce le poti cumpara ca sa iti faci spawnere, dar nimeni nu le cumpara inafara de cele de blaze, creeperi si villigeri cateodata, de aceea m-am gandit ca sa introducem si celelate oua de mobi sa aiba un rol in sectiunea factions. Si ma gandesc ca aceste "costum enchants o sa poata fi cumparate de pe shopul /mobcoins unde ai avea nevoie sa omori de exemplu 60 de zombie pentru a lua un basic costume enchant si ar evolua pe levele, blazeul sa fie ultimul nivel si sa aiba cele mai rare enchanturi.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu consider ca aceasta propunere ar face factions-ul mult mai distractiv si ti-ar da un motiv ca sa stai sa faci "hard grind" pentru a ajunge unul dintre cei mai puternici.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Conaider ca propunerea mea ar aduce mai multi playeri pe aceasta sectiune si ar face celelate "spawn eggs" sa fie si ele de folos nu doar cele precizate mai sus.

* Subserver: lobby

* Alte precizări:  De mult mi-am dorit ca sa vad o schimbare in spre bine pe sectiunea aceasta, si sa fie totul mai distractiv. De aceea am propus aceasta mica schimbare care in fapt ar schimba totul. Mi-ar placea mult sa vad ca si celelate oua de mobi sunt puse in utilizare si chiar ai pentru ce sa farmezi cu orele. Plus ca ar face pvp-ul mult mai interesant si mai distractiv, si te-ar face mai sceptic in privinta armurilor celorlati si te-ar face sa te gandesti de 2 ori inainte sa intri in lupta cu alt jucator in timpul unui raid.

Multumesc pentru atentie!

Last edited by a moderator:

Flix

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta este interesanta, insa ar trebui ca acele custom enchant-uri sa se obtina mult mai greu pentru ca daca se vor obtine rapid toti playerii ar fi maxati in prima saptamana de joc, de exemplu 300-400 de creeperi / zombie omorati sa iti aduca un enchant basic si tot asa.  PRO.png

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta este interesanta si cred va starnii interes in farming la celalalte tipuri de spawnere , nu doar la blaze si creeper. Dar eu recomand sa fie mai greu de obtinut aceste "Custom Enchants". In rest , sunt de acord si iti voi oferii :pro:  

GodPlayer231

User
    Player
    O propunere foarte interesanta ! Am avut si eu o propunere asemanatoare printr un alt loc care sustinea bani "mob points" care ai numai 5 asnse sa iti pice la fiecare mob.  Iar partea cu custom enchants este una foarte buna si foarte creative ! Ai un :pro:  de la mine

Runcyy

VIP
    VIP
    Nu m-as fi gandit niciodatala aceasta idee, ar aduce mai multi payeri care ar farma

:pro: de la mine !

Anastasia__

User
    Player
    Salut,
    Propunerea ta este una buna pentru ca ar aduce mai multi playeri si activitate mai mare, playerii fiind mai motivați să omoare mobii pentru acele beneficii. 

Votul meu este :pro:

AlexpFw

User
    Player
    Buna, Camille001!

Doresc sa incep prin a spune ca ai o propunere foarte intersanta si originala, aceasta propuinere ar face din aceasta sectiune, o sectiune mai originala si interesanta. ar atrage mai multi jucatorii, si ar face playerii mai activi!

De la mine, propunerea ta are :pro: .

TheViper

VIP
    VIP
    Salut! Mi se pare o idee noua interesanta. Factionsul Classic este putin plictisitor in momentul de fata pe Gamster. Nu prea e lumea asa competitiva si nici activa in sensul in care sa traga mai multi pentru top pentru ca nu castigi absolut nimic. Poate ideile astea ar aduce mai multi playeri activi le sectiune.

:pro:

StefanN

User
    Player
    Buna, Camille001!

Doresc sa incep prin a spune ca ai o propunere foarte intersanta si originala, aceasta propuinere ar face din aceasta sectiune, o sectiune mai originala si interesanta. ar atrage mai multi jucatorii, si ar face playerii mai activi!.

de la mine ai un :pro: mult Succes❤

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este o idee buna, deoarece, chiar daca nu joc asa mult Factions, am vazut ca numai cateva spawnere sunt folosite. celelalte fiind inutile din anumite puncte de vedere. Ideea ta ar face toate spawnerele importante, ar creste economia, si ar face jocul mult mai interesant. Acum in loc sa treci pe langa mobi, vei fi dispus sa-i omori. 

Votul meu este :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Camille001!

Propunerea ta este una super buna si cred ca ar incuraja playerii sa omoare mobi pentru unele beneficii.

De la mine ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.