• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere factions

Status
    Not open for further replies.

TheSeekPvP

User
    Player
    Nick-ul tău: iSeekPvP

* Propunere:  Sa se stackeze mobii mai mulți nu doar 25 fiindcă provoacă mult lag și farmezi și super greu.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ai putea face banii mai ușor și nu ar mai fi așa mult lag

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am zis mai sus

* Subserver: Factions 

* Alte precizări:  pup

Gamerultes

User
    Player
    :pro:  sunt de acord cu toate cele spuse de mai sus,chiar provoaca ceva lag

ToneTer

User
    Player
    Salut, iSeekPvP!

O idee chiar foarte buna! Si mie imi este greu sa farmez, iar asta ar schimba un pic jocul, in bine evident si multi alti jucatori ar fi multumiti.

De la mine ai :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Chiar daca nu ma joc atat de mult pe Factions, m-am mai lovit de problema mobilor. Acestea se stackeaza numai cate 25, face omorarea lor mai grea si de asemenea provoaca lag pe server. Ideea ta ar face lucrurile mult mai usoare, ar evita creearea lagului de la mobii ce se spawneaza, per total ar face un gameplay mult mai placut.

Votul meu este :pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, precum a fost menționat si mai sus, dacă s-ar staca mai multi, s-ar evita lagul, ar face multi mai profitabile si utile fermele de xp.De la mine ai :pro: deoarece această propunere ajuta mult la dezvoltarea secțiunii.

Runcyy

VIP
    VIP
    Salut, iti sustin ideea deoarece eu farmez des, si atunci cand las particles on imi pica fps la 10 :)) ! Aceasta idee ar fi foarte buna 

:pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Ideea ta este foarte buna deoarece nu se vai mai forma lag si va fi mult mai usor pentru playeri sa farmeze. :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Consider ca aceasta idee este una foarte buna fiindca ar ajuta mult la reducerea lagului! De la mine ai :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut SeekPvP!

Consider ca ideea ta este una foarte buna si ar reduce lagul.

De la mine ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.