• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere factions

Status
    Not open for further replies.

ItzMqsh

User
    Player
     Nick-ul tău:ItzMqsh

* Propunere: factions

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Foarte foarte binee

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? Salut!Am si eu o propunere pentru factions,propunerea mea este: Sa se dea wipe odata la o luna ,asa am aduna multi mai multi player : sauu sa bage ./warp koth si castigul sa fie 4 key koth si cu aceste key sa mergem la ./warp crates sa le deschidem sa ne dea iteme speciale:sauuu sa se bage ./warp arena si prima arena sa fie o arena de bedrock a servarului si cand lovim un playeri sa ne bage in combat sa nu putem iesi afara.

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Am sa iau propunerile pe rand. Incep bine-inteles cu prima, adica aceea legata de wipe-ul o data pe luna. Nu este o idee deloc buna, si am sa-ti zic si de ce. Daca ai dori sa te apuci de Factions, care ar mai fi amuzamentul daca in 4 saptamani totul o sa se stearga? Nu cred ca in mai putin de una te faci full si cu o baza decenta. Deci, votul pentru aceasta propunere este :contra: .

Pentru ce-a de-a doua propunere, cred ca am sa-ti dau :pro: . Pentru ca ar influenta jocul in bine daca ai putea castiga la /warp Crates iteme speciale. Asa, jucatorii ar vota pentru un DropParty event si asa mai departe. 

Cea de-a treia propunere mi se pare una foarte buna. Cred ca asa ai putea face un 1v1 ca lumea, stiind ca nimeni nu poate veni din spate sau din alta parte, prin bedrock. Astfel, jucatorii ce nu au un team online sau offline, poate face pvp cu ceilalti intr-un loc sigur. :pro:

Status
    Not open for further replies.