• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Adaugarea unui model & regulament in categoria Tutorials 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : In primul rand , n-ar mai fi "anarhie" ca sa faca alti utilizatori postari si s-ar putea sa nu se mai intrebe pe categorie chestii de genul "Cum imi pot pune skin" etc. In al doilea rand , poti sa stii ce trebuie sa faci ca sa nu fii sanctionat (si in plus, nu scrie nicaieri ce trebuie sa se faca la un tutorial)

* Subserver: -

* Alte precizări: a. Nu trebuie sa fie un model precis neaparat , unii jucatorii pot face Tutorial si fara model. (Ma refer sa apara intr-un topic asta).
    b. Aici am facut un mini model (Nu trebuie sa se ia modelul meu, il pun pentru a va face o idee ce ar fi bine sa se adauge intr-un model)
    Mini Model ~ Tutorial - Nume
    1. Numele tau :
    2. Tutorial :
    3. Sursa : 
    4. Pasi :
    5. De ce crezi ca utilizatorii ar putea beneficia de acest tutorial? :
    6. Incadrarea tutorialului (Forum/Discord/Server) :
    7. Alte precizari : 
    P.S. : In caz ca nu intelegeti punctul 4 , m-am referit la pasii pe care trebuie sa-i faceti cand se da un anumit tutorial , daca nu puteti intelege din acel tutorial. De asemenea, puteti adauga sfaturi/idei despre acel tutorial (adica ce e bine, ce nu e bine etc.)

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt de acord cu propunerea vad unele propuneri sa zicem mai "ciudate" sau propuneri care nu sunt propuneri sunt intrebari etc.
    Cred ca un model ar fi ok si ar fi mai usor pentru toti de citit acel tutorial de la mine :pro: .

AimSlash

User
    Player
    Mi se pare o propunere buna si folositoare pentru comunitate :pro: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, cred ca ar fi o idee foarte buna, deoarece este mai aspectuos sa ai un model pe care sa il respecti in cerere. Cererea ar avea un ascpect diferit. Ar evita spam-ul si multe altele. De la mine ai :pro: .

Adelyynoo

User
    Player
    Salutare , mi se pare o idee buna , ce ajuta la dezvoltarea propriu-zisă a forumului , totodata ar apărea și mai ordonat , și s ar înfrumuseța cu totul . :pro:

DavidFNaF

User
    Player
    Cred ca propunerea ta ar fi folositoare!

:pro:

AdyMN

User
    Player
    Salut 

Ideea ta este una foarte bună, pt că are un  Model bine aranjat și aceasta ar schimba unele cereri care deja acele idei sunt emplementate sau nu sunt folositoare pt comunitate 

Marioxis_RO_

User
    Player
    Salut, propunerea ta este una foarte buna, va fi mult mai frumos organizata sectiunea de  Tutorials

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta este una buna  ! Pentru ca sunt foarte multe propuneri ciudate sau postare greșit ! :pro:

Status
    Not open for further replies.