• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum

Status
    Not open for further replies.

AndreeaTL

User
    Player
    * Nick-ul tău: QueenaA_

* Propunere: Propun sa se adauge prefixul ,,Parkour,, 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca ar fi utila deoarece poti face propuneri pentru sectiunea Parkour dar si reclamatii, tinand cont ca acolo se injura destul de des.

* Subserver: forum

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca e o idee buna pentru ca anumiti jucatori chiar doresc sa isi expuna propuneriile pe forum pentru aceasta sectiune, insa nu au cum si nu vor sa faca cu alt tag.

Votul meu este :pro:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut! 

Propunerea ta mi se pare bună, deoarece asa se va tine evidenta reclamațiilor de pe secțiunea respectiva mult mai ușor și nu va fi nevoie sa se caute în parte fiecare reclamatie. 

Din partea mea ai un :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Parkour este o sectiune fara staff si unde multi jucatori incalca regulamentul. Faptul ca nu exista tagul "Parkour", jucatorii se feresc sa faca reclamatii sau le fac, dar pun tagul altei sectiuni, asfel reclamatia pierzandu se pana un staff cu grad mai mare ii poate sanctiona pe cei reclamati. Sper ca propunerea ta sa fie acceptata pentru ca ar ajuta mult serverul.

:pro:

Status
    Not open for further replies.