• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere friends si ceva global

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    * Nick-ul tău:  _DarkAshe_

* Propunere:     /addfriend    /removefriend   /friends si ceva,osa-i zis filter

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :   Chiar numi pasa in momentul acesta

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :   Am putea vedea pe ce sectiune sunt prietenii si ca sa ne alaturam si sa vedem daca sunt online.

Ok, chestia cu filterul, pe unele servere egzista chestia asta in care cand esti intr-un lobby  sau in spawn poti sa faci ca sa nu vezi pe nimeni ori sa iti vezi doar prietenii sau poti pur si simplu sa lasi chestia asta dezactivata daca nu ai probleme cu fps-ul. In general chestia asta e facuta pentru a micsora lagul pentru persoanele cu dispozitive slabe.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Sa luam ca exemplu BedWars, cat timp esti in spawn si ai activat sa nu vezi pe nimeni, clar nu vezi pe nimeni,  dar cand intri intr-un mecii chestia asta se dezactiveaza si se va reactiva automat cand suntem in spawn

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare foarte buna si cred ca ar ajuta sa iti gasesti prietenii mai usor , sa vezi daca sunt online si pe ce sectiune sunt.

:pro: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Eu cred ca este o propuenere buna, deoarece nu toti au Discord sau alte mijloace de comunicare, sau unii nu vor sa-si dea datele. Aceasta comanda ar fi foarte utila pentru cei ce vor sa-si faca prieteni noi si sa se joace cu ei fara a intra pe voce sau prin alte mijloace.

:pro:

Alex.889

User
    Player
    Eu nu asi vrea sa-mi dau datele sa vb cu cineva, o comanda de genul m-ar ajuta si pe mine si pe alti. Este un lucru super bun ce ajuta pe toata lumea ce face lucrurile mai simple.

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Dupa parerea mea , parerea ta este una buna,si chiar mi-ar placea sa ma alaturi prietenilor mei  pe o sectiune

De la mine ai :pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Îmi place foarte mult ideea ta, nu știu daca a mai fost sugerata in trecut, dar sper din tot sufletul să fie adăugată și dezvoltată! Este foarte grozav să știi unde sunt prietenii tai, sa le poți trimite sa zicem un FriendlyEmail în timp ce sunteți pe secțiuni diferite. :pro:

MrPies1

User
    Player
    Salut, după ce am citit propunerea ta am rămas uimit, chiar îmi place propunere și nici nu știu dacă a mai fost propusă vreodată. In rest pot să îți zic că această propunere este una uimitoare și chiar sper sa fie bagata la noi pe server.

DarkAshe

User
    Player
    Salut, după ce am citit propunerea ta am rămas uimit, chiar îmi place propunere și nici nu știu dacă a mai fost propusă vreodată. In rest pot să îți zic că această propunere este una uimitoare și chiar sper sa fie bagata la noi pe server.

Dece ai fi uimit? e o parere atat de basic, este pe majoritatea serverelor din strainatate

Mikaelle06

User
    Player
    Buna,

Mi se pare o idee buna, deoarece exista multi jucatori care au prieteni virtuali, ca sa zic asa, si cu aceasta comanda ar putea comunica mai usor cu ei dat fiind faptul ca unii nu doresc sa dea informatii personale.

Din partea mea ai :pro:

MrFloricels6

User
    Player
    O idee bună pentru cei care vor să se mai joace împreună și să se limiteze doar la "in-game".

FenixG3

User
    Player
    Mi se pare o idee buna, mulți jucători doresc sa se "revadă" pe joc, fără nevoia de a se contacta prin mijloace de comunicații precum Discord. De la mine ai :pro:

Mult succes! 

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Imi place sugestia ta si mi se pare a fi una foarte buna. Unii jucatori intra pe sectiuni in cautarea altor jucatori, iar cu acest chat intre prieteni, ar fi mult mai usor sa se comunice.

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Unii jucatori chiar intra de pe o sectiune pe alta doar pentru a cauta un alt jucator, INSA, persoanele care se cearta, sau cei toxici, se vor cauta intre ei, se vor intalni pe sectiuni si vor face haos. Sau ii vor cauta pe cei din staff, sau mai ales, pe cei de la conducere si i-ar spama constant. Consider ca e ok serverul si fara aceasta comanda! 

:contra:

DarkAshe

User
    Player
    Salut! Unii jucatori chiar intra de pe o sectiune pe alta doar pentru a cauta un alt jucator, INSA, persoanele care se cearta, sau cei toxici, se vor cauta intre ei, se vor intalni pe sectiuni si vor face haos. Sau ii vor cauta pe cei din staff, sau mai ales, pe cei de la conducere si i-ar spama constant. Consider ca e ok serverul si fara aceasta comanda! 

:contra:
    Este /friendremove si pentru a stii unde se afla cineva mai intai trebuie sa accepte cererea de prietenie

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Ideea ta este foarte buna ! Ar putea ajuta jucatorii sa interactioneze mai mult cu ceilalti sau sa isi faca grupul lor de prieteni in mediul online.

zLowFast.

User
    Player
    Salut! 
    Mie imi place acesta propunere deorice as vrea sa stiu unde sunt prietenii mei, asa pot sa joc cu ei fara probleme. 

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Doar cei de la Mojang pot face un astfel de sistem direct din launcher.

T/C

Status
    Not open for further replies.