• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere Gamster War Event

astriz

User
    Player
    Nick-ul tău: astriz_

* Propunere: Sa fie exclus Strenght 2 In UHC War Event

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :UHC urile nu mai sunt asa de fun cum erau, nimeni nu stia de potiuni strenght acum 1 an, acum la fiecare war primul player care ajunge in nether si gaseste fortress are win. Iti ia 2 hitturi ca sa omori un player cu full dmd si strica tot jocul ca e imposibil sa omori playerul respectiv cu strenght 2. Sunt Pro pentru a ramane potiunile de strenght 1 in joc, nu dau atat damage ca sa fii exclus din joc din 2 hitturi.

* Subserver: UHC War Event

* Alte precizări: Macar lasati fara Potiuni Strenght 2 o saptamana si o sa vedeti feedback ul playerilor.

Unavarage

User
    Player
    Mi se pare o idee foarte buna, si sunt de acord, nu este chiar atat de fun cand unii au strength 2 si plus ca e prea OP, ar trebui scos de pe UHC.

nexzo

User
    Player
    da da eu tot iaca sunt de acord cu aceasta propunere si desigur la randul meu tot am experimentat asa tip de lucru chiar sunt pro si sper ca sugestia da sa fie acceptata

consenque_

User
    Player
    Salut,
    Eu unul sunt de parere ca potiunile de tip Strength II au rolul lor in UHC. Spre exemplu, daca pica scenarii precum Achivement Hunter sau Flower Power, in care toata lumea poate avea 1000 HP, respectiv set full dmd, potiunile Strength II sunt foarte folositoare.
    Nu vad cum a scoate un feature precum potiunile de Strength II ar aduce feedback pozitiv.
    Prin urmare, votul meu este
    CONTRA

astriz

User
    Player
    Salut,
    Eu unul sunt de parere ca potiunile de tip Strength II au rolul lor in UHC. Spre exemplu, daca pica scenarii precum Achivement Hunter sau Flower Power, in care toata lumea poate avea 1000 HP, respectiv set full dmd, potiunile Strength II sunt foarte folositoare.
    Nu vad cum a scoate un feature precum potiunile de Strength II ar aduce feedback pozitiv.
    Prin urmare, votul meu este
    CONTRA
    Flower Power ar fi mult mai interesant fara potiuni de strenght 2, practic iti iei 3-4 hitturi si mori e prea op si foarte rar pica scenarii ca cel de 1024hp deci e useless

mini.

god gaymer
    Player
    sounds like skill issue tbh

Scuza ca "nimeni nu stia de x" e penibila