• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Gamster War

Status
    Not open for further replies.
    * Nick-ul tău:pufuleteAnonim

* Propunere: Daca a inceput war-ul si nu mai putem intra , daca dam /gamsterglobalevent sa ne bage spectate pe war

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Multi jucatori rateaza war-ul si pe urma se plictisesc , si si-ar dori sa intre la war spectate

* Subserver:Gamster War Event

* Alte precizări:-

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Cred ca propunerea ta ar fi una folositoare, deoarece cum ai zis si tu atunci cand ratezi War-ul, ai vrea putin sa stai spectate, sa vezi tactici noi sau imbunatatite de lupta, cum se descurca ceilalti si asa mai departe.

Acestea fiind spuse, am sa-ti dau :pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,nu toti jucătorii se plictisesc fiindca au *Cenzurat* GWE putând să se joace pe celelalte sectiuni,deci,votul meu este :contra: ,fiindca nu vad de ce s-ar implementa această sugestie.Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare interesanta si cum ai spus si tu , ar ajuta playerii care au *Cenzurat* war-ul asa ca de la mine ai 

:pro:

Tudy_Boy06

User
    Player
    Salut!

Imi place propunerea ta si mi se pare ca multa lume vrea sa stea spectate la gamster war.

De la mine ai un :pro: , bafta ❤️

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Imi place propunerea ta, multa lume vrea sa stea spectate la gamster war, :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Ideea ca am putea avea sansa de a spectata un event de tip war, mi se pare destul de buna. In acest fel se poate verifica meciul de hackeri si se poate dobandi experienta pentru incepatorii acestui joc.

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    N-are rost sa discut despre această propunere. Știu că e veche de 1 luna și ceva , dar propunerea va fi respinsa oricum.

Vlad deja a anunțat că nu vom mai putea viziona ca spectatori meciul din motive de securitate.

Edit : Doar staff-ul poate viziona.

:contra:

Last edited by a moderator:

zLowFast.

User
    Player
    Salut!
    Iti voi da direct contra deorice cand mori la war primesti kick in hub pentru a evita info de la playerii. :contra:

Status
    Not open for further replies.