• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Gamster War

Status
    Not open for further replies.

MariusHex

User
    Player
    * Nick-ul tău: MariusHex

* Propunere: Sa se dea ban pentru target la war

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu ar mai exista asa de multi "Jucatori" care sa te alerge minute in sir si daca ar exista acestia ar primi o sanctiune pe masura

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar facea Evenimentul de War mai distractiv si comunitatea de la war mult mai decenta

* Subserver: Gamster War

* Alte precizări:   Aproape toti am patit-o da un pro si hai sa mergem mai departe  spre un War fara target sau toxicitate

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu prea joc la war asa mult, insa am mai dat de jucatori ce dau targhet. Nu prea este ok, deoarece iti ia tot cheful, cand treci de 2 echipe, mai low decat tine sa zicem iar adversarii tot te urmeaza, iti dai seama ca singura varianta de a continua in pace arena este sa-i confrunti. Poate nu esti full, iar acestea nu te lasa sa iti continui jocul in pace doar pentru a te omora deoareceau pica pe tine, sau pentru a se lauda.

Acestea fiind spuse, eu iti voi da :pro: .

Semnat, LD

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Eu sunt de acord cu propunerea ta deoarece este destul de frustrant sa fi alergat de cel putin 1 echipa pentru o perioada de timp . _. Daca s-ar implementa chestia asta comunitatea de la war ar fi mai ok.

:pro:

MariusHex

User
    Player
    Up

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte buna deoarece cum s-a spus mai sus , este inervant sa vezi alti playeri cum fac echipe si te ataca , iar din cauza asta nu poti castiga war-ul.

Acestea fiind spuse ,vote-ul meu este , 

:pro:

babycms❤

User
    Player
    :pro: pe mine unu sincer m a alergat 10 minute 

Anastasia__

User
    Player
    Buna, consider că propunerea ta este una eficienta va atrage mai multi jucători și playeri se vor distra mai mult fiindca este frustrant sa primesti target. :pro:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Nop

Status
    Not open for further replies.