• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere Global

DioPro

User
    Player
    * Nick-ul tău: DioPro25

* Propunere: Sa se bage clan tag off/on

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Comunitate de pe minecraft e foarte toxica , si se provoaca multe certuri pe fapta acestui lucru. Pe unii influenteaza foarte mult clan-ul din care faci parte, altfel poti lua asupra ta , tot felul de jigniri si batjocuri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sa nu mai fie provocate certuri si etc pe comunitate.

* Subserver: Global

* Alte precizări: Cred ca ar ajuta mult comunitate si atmosfera pe server.

Ianis72

User
    Player
    * Nick-ul tău: DioPro25

* Propunere: Sa se bage clan tag off/on

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Comunitate de pe minecraft e foarte toxica , si se provoaca multe certuri pe fapta acestui lucru. Pe unii influenteaza foarte mult clan-ul din care faci parte, altfel poti lua asupra ta , tot felul de jigniri si batjocuri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sa nu mai fie provocate certuri si etc pe comunitate.

* Subserver: Global

* Alte precizări: Cred ca ar ajuta mult comunitate si atmosfera pe server.
    Up, imi placee ideea. Aprob ce zice

DioPro

xGrubby

User
    Player
    PRO, motivele sunt cele pe care le a zis diopro in propunere, si pe langa propunerea lui, ar trebui de asemenea daca X are clan tag ul OFF, ceilalti sa nu poata scrie /clan uinfo X pentru a vedea clanul acestuia

IDEXzC

User
    Player
    Contra, care mai e sensul clanurilor atunci??? daca nu vrei sa iti iei target sau cum ai zis tu ``tot felul de jigniri si batjocuri.`` poti iesi din acel clan