• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

DenisZ69

User
    Player
    Sectiune noua - Propunere

​

* Nick-ul tău: DenisZ69

* Propunere: Propun adaugarea unei noi sectiuni pe server care sa fie bazata pe parkour. Aceasta ar putea fi una de Player Housing sau Parkour pre-builded. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi una din sectiunile care ar diversifica activitatea jucatorilor pe server, iar cand acestia se plictisesc, pot merge pe aceasta sectiune pentru a se calma, relaxa sau avansa in nivel pe aceasta.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece am vazut multi jucatori care cauta sa faca o asemenea activitate, chiar si pe sectiunile de SkyBlock / Creative si cred ca ar fi destul de jucata si apreciata de acestia.

* Subserver: ---

* Alte precizări: Va multumesc pentru timpul acordat si astept parerile voastre !

Karnation100

User
    Player
    :pro: deoarece consider ca acea sectiune ar fi jucata, ar aduce playerii mai mult impreuna, i-ar face mai competitivi. Din pacate, un nou dedicat ar costa peste 50e in plus la host, si nu cred si-ar avea rostul. Totusi, ar trebui ca pe sectiunile care nu au un mic parkour sa se adauge /warp parkour

aLexeiC

VIP
    VIP
    Este o ideie foarte buna si ar fi frumos sa fie asa ceva. Cine reuseste sa termine tot sa fie premiat cu un grad ceva de genu "ParkourMaster". Sa ai posibilitatea sa dai /warp parkour de pe orice sectiune si sa te teleporteze pe sectiunea data.

Din partea mea :pro:

Kasiey

VIP
    VIP
    Este o idee buna,  de la  mine ai :pro:

GodBoy1432

User
    Player
    Multora le place sa faca parkour. Sincer si mie, daca s-ar face multi ar face parkoururi custom si noi. Deci de la mine ai :pro: .Sper sa fie adaugata cat de curand.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Ar fi o idee buna, deoarece unii jucatori au chef de un parkor pentru "incalzire". Ar putea fi puse si pe nivele sau ceva, insa asta probabil se va stabili.

Eu iti dau :pro: .

Bafta! 

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Este o idee buna, deoarece ar aduce jucatori noi si jucatorii care doresc sa faca parkour nu trebuie sa mai paraseasca serverul. De la mine ai :pro: !

LegendaryPvP

User
    Player
    Consider ca este o propunere buna deoarece o sectiune de acest gen consider ca ar atrage lume, si ar fi o sectiune relativ amuzanta si competitiva. 
    De la mine ai :pro:
    Succes

mini.

god gaymer
    Player
    Ce sa zic,  eu sunt un mare iubitor de parkour , dar nu prea sunt sectiuni unde se poate face parkour, ca altfel eram zilnic 😄 . Poate o sa fie curse originale , facute chiar de Administratia Gamster

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    De la mine o sa ai :contra:  deoarece sunt unele sectiuni care au incluse cate un parkour, nu cred ca ar fi o sectiune foarte jucata.

zLowFast.

User
    Player
    Salut! Imi place idee ta pentru ca sunt multi jucatorii care poate vreau sa faca parkour dar chat-ul daca il are on il distreaza si cada. Sunt jucatorii care se pun in fata sau stau afk la blocu-ul de parkou. Asa ca as vrea o sectiune in hub sau unde sa poate cu un plugin care dezactiveaza visibilitatea de jucatorii, Gen nu vedem jucatorii. :pro:

Lapis

User
    Player
    E o idee buna si distractiva

:pro:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

O idee foarte buna.

Jucatorilor chiar le place sa faca parkour.Cred ca aceasta sectiune ar aduce mai multi jucatori pe server.

Votul meu este un :pro:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:pro: Deoarece unii playeri isi doresc sa isi testeze abilitatile la parkour, si cred ca asta ar aduce si mai multi jucatori pe server.

Qua7ro

User
    Player
    Sal

Este o idee foarte buna și mai ales când te plictisești sa te duci sa faci un parkour.

Eu as vrea sa ma joc pe secțiunea respectiva deci de la mine ai :pro:

Status
    Not open for further replies.