• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere global

Status
    Not open for further replies.

Andr3ws11Acc

User
    Player
    * Nick-ul tău: Andr3ws11

* Propunere: Sa se dea mute 30minute daca nu se scriu hackerii pe /helpop

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Asta ar ajuta mult stafful sa prinda hackerii deoarece multi playeri scriu hackerii pe chat iar ei se dezactiveaza si nu mai primesc ban ;/

* Alte precizări:  🙂

LegendaryPvP

User
    Player
    Salut. 

Nu sunt de acord cu propunerea ta deoarece mi se pare un motiv absurd pentru a acorda mute. In cazul in care eu scriu pe chat "a/c TheLegendaryPvP are hack" ar trebui sa primesc 30m mute? 

Votul meu este :contra:

Succes

Hmnk

User
    Player
    DC sa dau mute pentru asa ceva? Nu vad rostul 

:contra:

Nodusse

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord cu tine, poate sunt jucători noi care nu stiu cum pot raporta pe cineva, plus ca mai sunt si donatori care pot bana dar nu vad helpop-ul

Duncan2003

User
    Player
    Salut
    Cum s-a precizat mai sus, sunt jucatori care nu stiu cum sa reclame un hacker, asa ca spun pe chat in speranta ca un membru din staff va vedea mesajul si va verifica.

DanielUs07

User
    Player
    Salut!

Nu considera ca ar trebui sa se acorde o astfel de sanctiune. Cum s-a zis mai sus unii jucatori nu stiu ca trebuie sa raporteze pe /ac hackerii. Este mai ok sa le explici ca trebuie sa raporteze in helpop decat sa ii sanctionezi. 

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Nu consider ca aceasta propunere ar fi okay pentru sectiune.Multi jucatori nu stiu unde se reporteaza hackeri.

Votul meu pentru tine este un :contra:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Aceasta sanctiune nu mi se pare foarte okey. Playerii mai au tendinta de a scrie hackerii pe chat, dar nu vad de ce i-am sanctiona pentru asta. :contra:

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Salut; de la mine aceasta propunere primeste :contra: deoarece nu vad rostul si hackerii se pot raporta pe forum.

Good luck in continuare!

AimSlash

User
    Player
    Salut! Nu consider ca cei care raporteaza hackerii pe chat sa fie sanctionati, pe skywars, nu toti pot vedea chat-ul. :contra: .

AdyMN

User
    Player
    Salut, propunerea ta nu este una prea bună, deoarece pot greși puțin ,, /ac'' să las spatiu sau sa nu pun o tastă corect și apoi voi lua mute doar pt o greșeală...

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Nu vad rostul acestei sanctiuni. Cei care nu au auzit de /ac au tendinta sa scrie in chat. Sigur ca data spameaza in chat primeste mute pentru spam, dar nu este cazul sa li se acorde mute pentru ca scriu in chat un hacker. De la mine ai :contra: .Succes!

Status
    Not open for further replies.