• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

MaloneL

User
    Player
    * Nick-ul tău: MaloneL

* Propunere: Să se adauge minigame-ul The Bridges

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine, deoarece, în momentul de față nu există niciun server non-premium care să conțină The Bridges.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ne-ar face mai speciali, cum am zis mai sus nu exista niciun server non-premium care să conțină The Bridges.Deci, toți playerii din lume, care n-au Minecraft-ul cumpărat vor veni aici, pe Gamster să se joace.

* Subserver: Global

* Alte precizări:Mulțumesc pentru atenția acordată!

mini.

god gaymer
    Player
    A existat candva sectiunea TheBridges, dar nu se jucau jucatorii. In schimb, s-a adaugat Arcade Mixed.
    Imi pare rau sa spun, dar daca sectiunea revine, s-ar putea sa nu se joace mai nimeni.
    :contra:

Hmnk

User
    Player
    Ar fii un minigame tare dacă s ar adaugă cred ca multă lume s ar juca, este minigame ul meu preferat și cred ca nu doar al meu poate asta ar aduce mai mult playeri pe server, un server non-premium care contine acest tip de minigame. O idee foarte tare :pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi-ar placea sa fie readaugat TheBridge imi placea mult sa joc :pro: Este o idee buna ;D

Theuztu165

User
    Player
    Mi-ar face placere da joc pe aceasta sectiune ,de la mine ai 

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa cum a zis si Mini, aceasta sectiune a existat candva pe server, insa nu avea prea multi jucatori. Nu cred ca daca se va readauga jucatorii se vor juca non-stop.

:contra: .

Nodusse

User
    Player
    Salut! 

Aceasta sectiune exista pe server acum cateva luni, dar a fost scoasă pentru ca nu era jucată, nu vad rostul adăugării ei iarăși :contra:

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,chiar mi-ar face placere sa joc acest minigame,o alternativa este si ArcadeMixed dar consider ca TheBridge este mai amuzant si distractiv.Votul meu este :pro:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Acea sectiune a fost scoasa pe server acum cateva luni.Daca a fost scoasa,exista un motiv.

Votul meu este un :contra:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

In trecut, a existat acest minigame. Insa, din pacate, jucatorii nu se jucau, si a fost inlocuit cu Arcade, care are destul de mult succes. :contra:

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Salut, in trecut a mai fost ,,The Bridge" si a fost scos fiindca nu era jucat, de la mine ai  :contra: .

Good luck in continuare!

Status
    Not open for further replies.