• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

JMX3000

User
    Player
    * Nick-ul tău: JMX3000

* Propunere: Regula impotriva skinurilor indecente, ofensive sau jignitoare.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta intr-o experienta mai kid-friendly si placuta.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca aceasta propunere ar fi utila deoarece nu avem de ce sa lasam orice om sa vada asemenea vulgaritati pe un server de Minecraft pe care se joaca oameni de toate varstele.

* Subserver: Global

* Alte precizări: ---

GodBoy1432

User
    Player
    Salut.Propunerea ta este una chiar foarte buna. De multe ori mai intra parintii prin camera si e ciudat sa vada personaje deochiate pe monitorul copilului. Sunt multe cazuri de genul in care copii sfarsesc cu o pedeapsa pe jocul respectiv. De la mine ai :pro: . Sper ca propunerea ta sa fie dusa unde trebuie.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este foarte buna propunerea ta. Minecraft-ul este un joc pentru copii, nu cred ca ar fi foarte bine sa existe anumite skin-uri pe server ce sunt indecente. Sper ca propunerea ta sa fie acceptat.

:pro:

Status
    Not open for further replies.