• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

Ninja_Moca

User
    Player
    * Nick-ul tău:Ninja_Moca

* Propunere: Propun sa se blocheze comanda "/ban list"

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta mult comunitatea Gamster

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sunt unii player toxici care fac farse Staff-ului si donatorilor spunandu-le sa scrie comanda respectiva, acești primind warn, în cel mai rău caz remove.

* Subserver:

* Alte precizări:  Cu respect, Ninja_Moca

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, nu cred ca ar trebui sa se blocheze acea comanda, pentru ca, poate candva chiar va exista un jucator cu acel numar, ce de exemplu foloseste hack sau abuzeaza, si trebuie sa primeasca ban. Daca comanda este blocata, acesta nu poate fi sanctionat cu ban permanent. In plus, nu cred ca se va da remove la un grad de staff sau la un donator doar pentru ca a cazut in aceasta capcana. Se poate intelege ca nu a fost cu intentie si ca nu a fost un abuz. 

Votul meu este :contra: .

Semnat, LD

Skynudel.

User
    Player
    Salut, asa cum a fost precizat si mai sus, blocarea acestei comenzi duce la unele probleme atunci cand cineva doreste sa foloseasca acest nume, dintr-un motiv sau altul. 
    :contra:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut ! La fel cum s a spus si mai sus ^^ , nu mi se pare o idee buna. :contra:

idkidkkk

User
    Player
    Salut! La fel cum s-a a spus, blocarea acestei comenzi ar fi o problema pentru staff. Daca cineva face greseala asta, pur si simplu va fi iertat din moment ce nu a facut-o intentionat.  :contra:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salutare,

Aceasta comanda nu va fi blocata deoarece un jucator poate intra cu numele "list" sau un alt nume asemanator.

:respins:   :tc:

Status
    Not open for further replies.