• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

iamscuyk

User
    Player
    Nick-ul tău: scuyk_

* Propunere: Jucătorii cu gradul de VIP (sau un grad mai mare idk) să poată folosi /nick și /vanish (/v) (exact ca pe servere mai mari precum Hypixel - pentru gradul de YouTube sau Mvp ++).  

Un exemplu pentru sistemul de Nick poate fi văzut aici : https://youtube.com/shorts/Xs1o3ux2e2Q

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine 🙂

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Jucătorii cu un grad mai mare nu vor mai putea primi target/nu vor fi recunoscuți. 

* Subserver: BedWars, SkyWars, Practice PvP, alte minigames de acest fel.

* Alte precizări: /v să poată fi folosit doar în lobby-uri - De exemplu, un jucător ce joacă pe BedWars cu gradul de VIP (sau un grad mai mare) care dă /v va fi invizibil și nu va apărea nici în tab doar în lobby la BedWars / nu și în meci. In meci va putea fi cu /Nick.

~scuyk.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca ar fi o idee buna, se pot creea abuzuri cu comanda /v. Nu cred ca ar trebuii sa se adauge aceasta permisiune in lobby, daca se primeste target, se poate sanctiona usor, nu trebuie sa se adauge accese pentru a stopa asta. Cat despre recunoastere, nu cred ca e un lucru rau atunci cand jucatorii de pe sectiunea respectiva incep sa te salute pe chat.

Votul meu este :contra:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut,

Aceasta comanda este strict pentru staff (Moderator+). Donatorii nu sunt responsabili pentru aceasta comanda. De ce sa nu lasam playerii sa vada donatorii?!

:contra:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut,

Aceasta propunere nu sa va impune. Comanda vanish este stirct pentru staff.

:respins:   :tc:

Status
    Not open for further replies.