• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

RLFB_7

User
    Player
    * Nick-ul tău: RLFB_7

* Propunere:  Sa se scoata AutoMute

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila deoarece nu s-ar plange atatia oameni pentru muturi degeaba (cum ar fi huzuni) , mut de 24h orice ar fii (complet gresit daca luam in calcul regulamentul) , pana la caps de 3 litere eu am luat mute de 24h , vi se pare corect ? Vi se pare corect sa iei mute 24h ca zici oh fuck (ceea ce e ok daca ne uitam in regulament) sau un nume de la hack client ? Nu vi se pare exagerat ?
        Si ar mai fi o problema : Importanta Helperilor . Care este aceea ? Sa dea kick pt abuz de /ac sau skybase ? Sau sa dea mute si ei pentru limbaj ? Pai daca o luam asa ... rolul de Helper nu trebuie sa existe . 
        Pierdeti jucatori . Credeti ca nu se enerveaza cineva si iese ca a zis "huzuni" si a luat mute ?

Mute o secunda ? Da ! Iei mute o secunda , stai cateva minute si dupa vezi mute-ul de 24h .
        Durata . Daca trebuie pastrat , nu puteti pune , pentru *GRUPURI* de cuvinte (nu cuvinte ca pentru *fuck* simplu nu ar trebui sa iei mute) si durata normale ? Pentru x o ora , pentrur y 30m . Simplu , nu ?
        Acum am ajuns la punctul cel mai culminant dupa parerea mea . Nu-ti poti face prieteni ca ai zis ceva ok(dupa regulament , dar dupa AutoMute e cancer direct) .Eu daca as fii Manager/VP/Owner m-as simti implinit daca vad copii imprietenindu-se . 

Poate multi considera asta un atac asupra lui Henriks , dar nu e asa , daca doreste el poate repara , eu doar i-am adus aminte de o mica problema 

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Daca nu aveti cum sa-l scoateti , reparati-l

Last edited by a moderator:

Hopp_

User
    Player
    :contra: automute-ul este un ajutor pentru staff, ei nu mai intrand ca sa dea mute pentru lucruri pe car le poate da automute-ul. Acele sanctiuni pot fii schimbate.

IulianX7

User
    Player
    CEA MAI BUN PROPUNERE AI PRO DE LA MINE.

Staffu e deja de ajuns sa sanctionezi persoanele care nu respecta regulamentul pt ca daca se mai adauga si chestii noi legate de sanctiuni rip staff si io chiar doresc sa ajung in staff succes cu propunerea!

Neyzouu

User
    Player
    Buna RLFB_7!
    Henriks inca lucreaza la automute, sunt unele greseli pentru care Consola acorda mute. Nu intelege sensul cuvintelor in propozitie. Este mult mai ok cu automute ul dupa parerea mea, deoarece este un ajutor pentru staff. Nu stiu daca ai observat dar in ultima vreme, mute ul este acordat corect in marea majoritate, o ora.
    Votul meu este  :contra: .
    Multa bafta!

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut  RLFB_7,

Consider ca ideea ta nu este una super buna, deoarece staff-ul nu poate fi mereu activ, iar pe sectiuni s-ar putea creea un dezmat cat timp nu este nici un membru staff on, sistemul mai are unele defectiuni, dar cred ca o sa se rezolve.

De la mine ai un :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Inteleg ce vrei tu sa zici, ca este frustant si enervant sa iei mute aiurea pentru niste cuvinte ce in mod normal nu ar fi sanctionabile de catre un Staff, dar, acest automute are si el partea lui pozitiva. La anumite ore, in timpul saptamanii, nu tot staff-ul poate fi activ, unele sectiuni fiind chiar fara staff. Jucatorii isi pot face de cap, de exemplu sa faca reclama la un cheat client, lucru care va aduce mai multi hackeri pe server, sau sa injure, jigneasca alti jucatori fara vina. Nu prea e corect fata de ei sa ramana nepedepsiti, poate acei oameni sunt micuti, nu stiu cum sa faca screenshot si sa trimita la staff, in aceste situatii automute-ul isi face treaba.

Inteleg ca nu este perfect, nimic nu poate fi, dar acest lucru nu ne impiedica sa facem automute-ul cat mai bun. Este o chestiune de timp pana cand totul va fi cat de perfect se poate. In plus, daca stii ca pentru "fuck" se da mute, vei ocoli acest cuvant, lucrul acesta va pastra totul mult mai frendly sa zic asa.

Votul meu este :contra:

Denis Olar

User
    Player
    Salut!

Mi-am luat mute 24h pentru ca am spus pe chat ca ma spal cu sampon head and shoulders...

E clar ca e ceva neinregula cu acest automute,are nevoie de modificari

Votul meu este PRO

al3xionut08

User
    Player
    Salut! În opinia mea, AutoMute-ul ar trebuii sa rămână deoarece este util atunci când nu este staff-ul online sau secțiunea respectivă nu deține membrii staff suficienți. Insă ar trebuii modificat astfel încât să sancționeze conform regulamentului.

:contra:

Status
    Not open for further replies.