• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Accepted Propunere Globala

TrollBox

User
    Player
    Nick-ul tău: TrollBox

* Propunere: Scoaterea shard-urilor si adaugarea kit-urilor inapoi,dupa ce se da wipe pe sectiunile mari precum explorer,spring,air,one block etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar ajuta playerii cu grade sa aibe parte de mai multe iteme,cum era si inainte,nu se pot compara deloc shard-urile cu kits.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am spus si mai sus ,cei cu grade,adica cei care au ajutat comunitatea cu niste bani merita niste iteme mai bune,adica cu shards acm poti sa iei destul de multe seturi(armuri) sabii unelte etc,dar acestea sunt putine pentru cei cu sponge/mvp spre exemplu,adica din cate am vazut pe contul meu TrollBoxV2 unde am sponge,dureaza ceva sa fac rost de shards pentru acel kit cu prot 2,inainte la kits primeai blocuri la majoritatea kiturilor,pe saptamana aveai acces la 2 spawnere ca legendary,nu acum cu 1,blocurile de gold dmd eme etc.,deci pentru a nu lungii foarte mult,adaugarea kit urilor inclusiv warrios/destroyer/worker ar ajuta comunitatea si poate se apuca si cei care nu mai joaca din aceasta cauza.Multumesc pentru atentie.

* Subserver:Global

* Alte precizări: Sper sa revina kiturile.

Smooothhhh

User
    Player
    pro , cu aceste shards iti poti permite maxim 1 spanwer in 4-5 zile iar dupa ramai fara shards si nu poti cumpara nimic cu legendary pe cand cu kits puteai lua 1 spanwer/saptamanal +2 stacks de mere/zi + 12+sets/zi

Yaniis

User
    Player
    Daca cineva cu legendary poate sa ia 5 kituri pe saptamana e cam rau.Adica inainte aveai si kit zeus cu 8 seturi,si celelalte seturi
    VREM KITURILE VECHI

MrMythGoD

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player

* Propunere: Scoaterea shard-urilor si adaugarea kit-urilor inapoi,dupa ce se da wipe pe sectiunile mari precum explorer,spring,air,one block etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar ajuta playerii cu grade sa aibe parte de mai multe iteme,cum era si inainte,nu se pot compara deloc shard-urile cu kits.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am spus si mai sus ,cei cu grade,adica cei care au ajutat comunitatea cu niste bani merita niste iteme mai bune,adica cu shards acm poti sa iei destul de multe seturi(armuri) sabii unelte etc,dar acestea sunt putine pentru cei cu sponge/mvp spre exemplu,adica din cate am vazut pe contul meu TrollBoxV2 unde am sponge,dureaza ceva sa fac rost de shards pentru acel kit cu prot 2,inainte la kits primeai blocuri la majoritatea kiturilor,pe saptamana aveai acces la 2 spawnere ca legendary,nu acum cu 1,blocurile de gold dmd eme etc.,deci pentru a nu lungii foarte mult,adaugarea kit urilor inclusiv warrios/destroyer/worker ar ajuta comunitatea si poate se apuca si cei care nu mai joaca din aceasta cauza.Multumesc pentru atentie.

PRo

craftig2

User
    Player
    Pro pentru ca vu kiturile ai putea sa faci mut mai multe chestii.Eu as zice sa fie si shardurile si kiturile ar fi mai bine pentru ca asa rankul te ajuta mai mult. Unica chestie pe care ne ajuta rankul in momentul actual este ca primim mai multe sharduri.

Pelo

User
    Player
    PRO nu se mai merita sa-ti iei grade ca nu faci mai nimic cu ele eu cu legendary maxim 5-6 seturi si un spawner pe saptamana, inainte luam 40 de seturi si un spawner + blockuri. P.S nu mai da link la tot clanu daca nu vin cu nici o sugestie de ce o dat votul pro

TrollBox

User
    Player
    PRO nu se mai merita sa-ti iei grade ca nu faci mai nimic cu ele eu cu legendary maxim 5-6 seturi si un spawner pe saptamana, inainte luam 40 de seturi si un spawner + blockuri. P.S nu mai da link la tot clanu daca nu vin cu nici o sugestie de ce o dat votul pro
    Cred ca este destul de clar motivul pentru care au dat PRO.

andrei__747

User
    Player

PRO

sughhardaddys

User
    Player
    Votul meu este :contra:

Dar dacă ai gradul de slayer și așa multe chestii de la kit nu îți dădea, dar acum cu shards își permite să ia 2stacks de mere op doar din shards.
    Dar înainte îți dădea 3mere op o data la 6ore din kit.
    Sper să ma înțelegeți dece am votat contra.

sughhardaddys

User
    Player
    Votul meu este :contra:

Dar dacă ai gradul de slayer și așa multe chestii de la kit nu îți dădea, dar acum cu shards își permite să ia 2stacks de mere op doar din shards.
    Dar înainte îți dădea 3mere op o data la 6ore din kit.
    Sper să ma înțelegeți dece am votat contra.
    Mă refeream la secțiunea: SkyPvP