You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rejected Propunere GLOBALA
- Status
- Not open for further replies.
Salut xRau2e!
Nu vad folosul acestei propuneri!
De ce au mai donat cei cu elite daca nu vor mai avea acces la gamemode 1?
Votul meu este :contra:
Succes!
Succes!
:contra: Mi se pare total stupida ideea , adica noi donam sa avem avantajul asta , nu degeaba am dat aproape jumatate de server 50e pentru acest grad , daca tot vi se pare incorec , strangeti si voi bani si cumparati va elite
Astea de comentati fara sa cititi mai exact mihaiteo, nu am zis sa nu aibe acces la gm 1, am zis sa nu sara cu iteme la pvp facute din gm 1.
Pana acum s-a donat si fara sa fie regula cu iteme la pvp din gm (multiplicate) si tot traiati, acum v-ati luat figuri?
Pana acum s-a donat si fara sa fie regula cu iteme la pvp din gm (multiplicate) si tot traiati, acum v-ati luat figuri?
Last edited by a moderator:
Cei ce detin gradu' "ELITE" fara iteme din gamemode la [/warp pvp]Salut xRau2e!
Succes!
Daca te-ai fi chinuit sa citesti propunerea ai fi putut observa ca nu se refera la scoatere accesului de la Eliti.
Buna mihai, daca ai fi acordat atentie acestei propuneri ai vedea ca nu se refera la multiplicarea itemelor de pvp din gm ci se refera la folosirea itemelor de pvp din gm1 la /warp pvp, avand in vedere ca altii stau si se chinuie sa isi faca seturile manual nu ca ELITII care apasa click pe o rotita and that's it! Aceste iteme din gamemode ar trebui folosite pe insule sau la anumite warpuri excludand Warp PvPul stiu ca suma de 50e este maricica si nu toata lumea si-o poate permite, dar cei care n.au ce face cu banii I'm sorry bro but please have duty for other people! Asta este opinia mea si sper sa cititi de acum tot ce scrie pe orice propunere/reclamatie si sa dati importanta acesteia!Salut xRau2e!
Succes!
Adica tie iti convine sa sara de 20000 de ori fara sa piarda nimic, tu sa pierzi mereu si ei sa multiplice itemele inapoi daca mor?:contra: Mi se pare corect ca Elitii sa aiba un avantaj ca acesta la pvp , totusi sunt 50 de euro .
Deci , Elite e 50e si nu ar avea rost sa donezi daca nu vei putea sarii la pvp cu iteme din gmc . Dar tot iti dau
ro: , Cum ai spus si tu , daca sar 2000000 la pvp cu itm din gm si ei mor , nu pierd nimic . Ar fi ok sa existe un /kit elite cu 2-3 seturi op si daca mai multiplica itm sa primeasca remove la gamemode 1.
- Status
- Not open for further replies.