• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GLOBALA

Status
    Not open for further replies.

Gogosica

VIP
    VIP
    Vorba nu e sa fie pay 2 win?

Adk pay nu cred ca se refera la bani reali...

Ar trebui fiecare sa aiba aceleasi drepturi, sunt 50e asta e puii mei dar frt... daca n-aveti ce face cu banii e problema voastra!

Last edited by a moderator:

MihaiTeo123

User
    Player
    Salut xRau2e!

Nu vad folosul acestei propuneri!

De ce au mai donat cei cu elite daca nu vor mai avea acces la gamemode 1?

Votul meu este :contra:

Succes!

BogdanMrs

User
    Player
    Salutare xRaul2e​

Nu vad folosul acestei propuneri .​

Dar eu sunt de parere ca elitul este un grad de 50 Euro , si ar trebui sa ai si tu un + fata de jucatori pentru ce mai ai elite ca sa iti faci o casa ? Xd.​

. :contra: .​

Mihnea12

User
    Player
    :contra:  Naspa idea adica donezi 50e si sa nu ai nimic in plus? Adica donezi degeaba pentru elite si nu poti folosi /gamemode 1

cheatertwist

Dunhill Enjoyer
    VIP
    :contra: Mi se pare total stupida ideea , adica noi donam sa avem avantajul asta , nu degeaba am dat aproape jumatate de server 50e pentru acest grad , daca tot vi se pare incorec , strangeti si voi bani si cumparati va elite

Pyven

User
    Player
    Astea de comentati fara sa cititi mai exact mihaiteo, nu am zis sa nu aibe acces la gm 1, am zis sa nu sara cu iteme la pvp facute din gm 1.

Pana acum s-a donat si fara sa fie regula cu iteme la pvp din gm (multiplicate) si tot traiati, acum v-ati luat figuri?

Zyblade

User
    Player
    Salut xRau2e!

Succes!
    Cei ce detin gradu' "ELITE" fara iteme din gamemode la [/warp pvp]

Daca te-ai fi chinuit sa citesti propunerea ai fi putut observa ca nu se refera la scoatere accesului de la Eliti.

Gogosica

VIP
    VIP
    Salut xRau2e!

Succes!
    Buna mihai, daca ai fi acordat atentie acestei propuneri ai vedea ca nu se refera la multiplicarea itemelor de pvp din gm ci se refera la folosirea itemelor de pvp din gm1 la /warp pvp, avand in vedere ca altii stau si se chinuie sa isi faca seturile manual nu ca ELITII care apasa click pe o rotita and that's it! Aceste iteme din gamemode ar trebui folosite pe insule sau la anumite warpuri excludand Warp PvPul stiu ca suma de 50e este maricica si nu toata lumea si-o poate permite, dar cei care n.au ce face cu banii I'm sorry bro but please have duty for other people! Asta este opinia mea si sper sa cititi de acum tot ce scrie pe orice propunere/reclamatie si sa dati importanta acesteia!

Pyven

User
    Player
    :contra: Mi se pare corect ca Elitii sa aiba un avantaj ca acesta la pvp , totusi sunt 50 de euro .
    Adica tie iti convine sa sara de 20000 de ori fara sa piarda nimic, tu sa pierzi mereu si ei sa multiplice itemele inapoi daca mor?

HerRageGame

User
    Player
    Deci , Elite e 50e si nu ar avea rost sa donezi daca nu vei putea sarii la pvp cu iteme din gmc . Dar tot iti dau :pro:  , Cum ai spus si tu , daca sar 2000000 la pvp cu itm din gm si ei mor , nu pierd nimic . Ar fi ok sa existe un /kit elite cu 2-3 seturi op si daca mai multiplica itm sa primeasca remove la gamemode 1. 

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Topic inchis.

Status
    Not open for further replies.